Μια διαφορετική άποψη για τις μάσκες από το παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο που διεξάγεται στην Αθήνα

Από το παγκόσμιο ιατρικό συνέδριο που διεξάγεται στην Αθήνα 
1) Ο κορυφαίος Ιταλός επιστήμονας Dr.Montanari είπε: “..Η Μάσκα δημιουργεί ΥΓΡΑΣΙΑ κι άρα καλλιέργεια παθογόνων!!! Όλα αυτά τα μέτρα βοηθούν στην ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ της υγείας μας. Ο Υγιής πρέπει να αναπνέει καθαρό αέρα!Oχι μάσκες στα παιδιά!!! Πολλά παιδιά εδώ στην Ιταλία λιποθυμούν καθημερινά από την πολύωρη χρήση της.O μεγάλος αριθμός θανάτων οφείλεται σε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις!!!..”
2) Ο σπουδαίος Γερμανός επιστήμονας Dr.Hoffmann είπε: “..’Οχι μάσκες στα παιδιά! Δημιουργούν προβλήματα στην υγεία και στον ψυχισμό τους. Ντροπή στους γιατρούς που ΔΕ μιλάνε. Ντροπή και στους δασκάλους που δεν σταματούν τη τρέλα! ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!! Ο Ιός είναι απλά μια Γρίπη!..”
3) O λοιμωξιολόγος καθηγητής Dr.Mangarov είπε: “..Δεν υπάρχει καμία επιστημονική και αξιόπιστη έρευνα οτι η μάσκα προστατεύει όπως σας λένε! Δεν υπάρχει κανένα νόημα να φορούν τα παιδιά μάσκες. Κανένα νόημα δεν έχουν επίσης και τα τεστ. Όσο πιο πολλά θα κάνουν τόσο πιο πολλά θα βγαίνουν τα θετικά, είναι λογικό! Μπορεί να βγάλουν έως και 30% λάθος αποτέλεσμα!..”
4) Ο επιστήμονας Dr.Schonwald είπε: “..Μιλάω στους Έλληνες, στη χώρα που γεννήθηκε η Δημοκρατία κι έχω να σας πω πως ΑΥΤΗ είναι που κινδυνεύει περισσότερο και όχι η υγεία μας! Έχουμε ενωθεί όλοι οι γιατροί για να πούμε στον κόσμο πόσο μεγάλη απάτη είναι αυτή που ζούμε! Δεν μας δίνουν το λόγο στα κανάλια σε καμία χώρα για να μάθετε την αλήθεια! Όχι μάσκες σε υγιής ανθρώπους και παιδιά, είναι ΑΦΥΣΙΚΟ!..”

Μοίρασε το άρθρο!