ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α.ΓΑΒΟΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Π.ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελής Πορφυριάδης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ανέφερε: «Εύχομαι ο δρόμος, που ανοίγεται μπροστά σας να είναι γεμάτος επιτυχίες και κάθε στόχος σας να είναι η επόμενη πρόκληση για το αύριο. Ένα αύριο μέσα από τα δικά σας μάτια γιατί εσείς είστε μέλλον μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια όμως και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών για τον δικό τους δύσκολο αγώνα, που έδωσαν όλο αυτό τον καιρό, στο πλευρό τους. Τέλος, όσοι υποψήφιοι δεν κατάφεραν να περάσουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, θα ήθελα να έχουν στο μυαλό τους ότι η ζωή, που ανοίγεται μπροστά τους είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες, αρκεί να μη σταματήσουν ποτέ να ονειρεύονται και να βάζουν στόχους”.

«Κάθε επιτυχία των μαθητών μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να στεκόμαστε στο πλευρό τους. Τους εύχομαι ολόψυχα να πετύχουν όλα όσα ονειρεύονται και να έχουν μια καλή σταδιοδρομία. Καλή επιτυχία να ευχηθώ όμως και σε όσους δεν τα κατάφεραν στη «μάχη» των Πανελλαδικών. Αυτό που θα ήθελα να θυμούνται είναι ότι από δω και στο εξής η ζωή τους θα είναι γεμάτη «μάχες», προκλήσεις και ευκαιρίες. Θερμά συγχαρητήρια σε γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του δήμου Ωραιοκάστρου, Παντελής Πορφυριάδης

Μοίρασε το άρθρο!