Μάχη για τον Δ.Ωραιοκάστρου μεταξύ Π.Τσακίρη και Π.Σκαρλάτου

Θέσεις μάχης έχουν ήδη λάβει τα επιτελεία των παρατάξεων ενόψει της προεκλογικής περιόδου, και μέσα στον Μάιο πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα των υποψηφίων, που διεκδικούν την θέση του Δημάρχου, καθώς καταγράφεται αναδιάταξη δυνάμεων σε όλους τους χώρους.

Στον Δήμο Ωραιοκάστρου, μέχρι αυτή την στιγμή, τουλάχιστον επικοινωνιακά, φαίνεται να πηγαίνουμε σε μια ”σκληρή” μάχη, μεταξύ Παντελή Τσακίρη και Παντελή Σκαρλάτου, που με την συνεργασία του με τον Πασχάλη Χατζηευαγγέλου, μια ”ευχάριστη” θα λέγαμε έκπληξη, από την ουσιαστική του πολλές φορές παρέμβαση, μέσα στα Δημοτικά Συμβούλια, αποκτάει πλέον μια άλλη δυναμική, μακρυά απο βουλευτές – κόμματα, μακρυά από τέτοιου είδους εξαρτήσεις.

O Παντελής Σκαρλάτος, ήταν ο συνεχής ”πονοκέφαλος” της σημερινής διοίκησης, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές, που την είχε καταγγείλει: Εκατομμύρια ευρώ απευθείας αναθέσεις έργων και προμηθειών. Ζημιογόνος διαγωνισμός περίπου επτά εκατομμυρίων ευρώ. Έλεγχοι για οικονομικές ατασθαλίες από επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής  Διαφάνειας. Εξαγορά στελεχών και πολιτικές συνεργασίες με προσωπικά ανταλλάγματα. Ανικανότητα έναρξης εργασιών του open mall.  Ύποπτη οικονομική διαχείριση με συγκεκριμένους αποδέκτες και ωφελούμενους. Απειλές και προσπάθεια φίμωσης κάθε μη υποταγμένης άποψης. Καμία σύνδεση των επιχειρήσεων με τους ανέργους του Δήμου μας. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, να δημιουργούν την εικόνα, ότι τελικά δεν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Να θυμίσουμε ότι ο Π. Σκαρλάτος, είχε  διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο για πρώτη φορά και στις εκλογές του 2019, και για ελάχιστους ψήφους,  δεν είχε καταφέρει να περάσει στην Β’ Κυριακή.

Μοίρασε το άρθρο!