Λ.ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ: “Βιασμός της νομικής νοημοσύνης η αφαίρεση βαθμών”

Ο νομικός του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου,έκανε λόγο για “βιασμό της νομικής νοημοσύνης”, υποστηρίζοντας ότι για να υπάρξει αφαίρεση βαθμών, πρέπει να έχει προηγηθεί διακοπή του ματς.

Κατά τη διαδικασία το λόγο πήρε ο νομικός του ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης, ο οποίος μίλησε για “βιασμό της νομικής νοημοσύνης”, μεταξύ άλλων.

“Είμαι ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου, αλλά βλέπω έναν βιασμό της νομικής μου νοημοσύνης. Έρχεται το πρωτοβάθμιο όργανο και λέει ότι ο αγώνας δεν τελέστηκε με υπαιτιότητα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να της επιβληθεί χρηματική ποινή.

Για να προχωρήσουμε στο εδάφιο που αφορά σε αφαίρεση βαθμών, πρέπει να έχουμε διακοπή αγώνα. Αν έχουμε μη έναρξη, δεν μπορεί να έχουμε διακοπεί. Πώς μας τιμωρούν με τη διακοπή; Εκτός και αν ξεχάσαμε την ελληνική γλώσσα.

Είναι δυνατόν να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις; Το διάβασα και έπεσα από τα σύννεφα. Φτάνουμε στον παραλογισμό. Παραβιάζονται ευθέως οι κανονισμοί.

Έρχεται ο κ. Αρετόπουλος με τη συμπληρωματική του και έχει υπερκεράσει τους πάντες και αναφέρεται σε διακοπή. Αν αυτό δεν είναι μεμπτό, τότε τι είναι; Μιλάνε όλοι για μη έναρξη. Εκτός αν αγνοεί την ελληνική γλώσσα. Παρεκτός και το κάνει για άλλους λόγους. Δεν υπάρχει καμία τήρηση του τύπου κ. πρόεδρε.

Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν εξομοιώσετε τις δύο αυτές έννοιες. Ή θα τιμωρήσετε επειδή δεν ξεκίνησε ο αγώνας, είτε επειδή διεκόπη. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο. Με συγχωρείτε που μιλάω έτσι”, υποστήριξε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Σάββατο απόγευμα ή Κυριακή η απόφαση για την έφεση του ΠΑΟΚ

Με τη λήξη της εκδίκασης της έφεσης του ΠΑΟΚ για το -3 και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων μετά τα όσα συνέβησαν πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Δημήτρης Σκουτέρης, ενημέρωσε ότι άμεσα θα ξεκινήσουν να εξετάζονται τα στοιχεία που κατατέθηκαν από τις δύο πλευρές, τονίζοντας ότι η απόφαση ενδέχεται να εκδοθεί το Σάββατο (10/3) το απόγευμα ή την Κυριακή (11/3).

Ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ζήτησε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να βγάλει έως το Σάββατο (10/3) την απόφαση για την έφεση του “Δικεφάλου”.

Ο Δημήτρης Σκουτέρης, τότε του απάντησε: “Το θεωρείται ευχερές; Την άλλη φορά λέγατε πόσο γρήγορα έβγαλε την απόφαση… Στο δεύτερο βαθμό είμαστε πιο γρήγοροι; Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα σε κανέναν. Ξέρω ότι έχετε αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν θα βγάλουμε μια απόφαση όπως να’ ναι”.

πηγή sport24

 

Μοίρασε το άρθρο!