Λαμπερή Τελετή Φωταγώγησης στην Νεοχωρούδα

Αγαπητοί μας συγχωριανοί και αγαπητοί φίλοι της Κοινότητας Νεοχωρούδας. Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30μμ , φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο και πάρτε μαζί σας την πιο ευχάριστη διάθεση σας και σας περιμένουμε στην πλατεία του χωριού μας για την γιορτή φωταγώγησης της, που θα σημάνει και την έναρξη της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου με την γιορτή του προστάτη μας Αγ. Νικολάου αλλά και των Χριστουγέννων, τής πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.
Θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε την Φιλαρμονική του Δήμου Ωραιοκάστρου, Τις εξαιρετικές φωνές από την Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ο Μέγας Αλέξανδρος “, Χορό Flamenco από τον πολιτιστικό Σύλλογο “Φλόγα” , αλλά και. Μοντέρνο χορό από τον Σύλλογο μας Fitness and Dance. Μαζί μας θα παρευρίσκεται ως τιμώμενο πρόσωπο ο Άγιος Βασίλης με την κυρία Αγιοβασιλίτσα που θα μοιράσουν στα παιδιά γλυκά και όμορφες στιγμές με αναμνηστικές φωτογραφίες !
Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν κεράσματα και κρασάκι πού θα προσφέρουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι και οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων μας. Πλούσια μουσική από τον εξαιρετικό dj Χρήστο Μπουφιδη !!!! Βίντεο και φωτογραφίες από τον υπέροχο Γιώργο Νάκη και Αντριάνα Ντόνκα Στον συντονισμό της εκδήλωσης η δημοσιογράφος κ. Μαρίνα Γεωργιάδου.
Χορηγοί επικοινωνίας: “Πολίτες Ωραιοκάστρου “, “Sarkazo Nea “, Real oraiokastro”, “Avantopress.gr”, “oraiokastro24.gr” , “Τριάντα ημέρες”, Μαζί μας ο μίμος Στέλιος Χάριτος!!!!!! Βάλτε το λοιπον στο πρόγραμμα σας και σας περιμένουμε στο ραντεβού μας στις 6.30μμ για μια βραδιά γεμάτη χαρά και χαμόγελα.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος ΣΑΡΑΜΟΥΡΤΣΗΣ ΧΡΉΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΎΛΟΥ

 

Μοίρασε το άρθρο!