Καταγγελίες, απειλές και σήψη

Μάχη ολιγαρχών με φόντο το ποδόσφαιρο και καταγγελίες που προκαλούν από ανησυχία έως αποτροπιασμό.

Απειλές, παρακολουθήσεις, μηνύματα και κάπου μέσα σε όλα αυτά εμπλοκή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη σε ανώτατο επίπεδο.

Αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σε μια άλλη χώρα οι καταγγελίες του προέδρου της Super League θα είχαν προκαλέσει σεισμό στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Σε ανοιχτή επιστολή, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υποστήριξε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ απείλησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο ότι θα φορέσει μαύρη γραβάτα.

 
 
 

Όταν ο ίδιος ο Τάκης Μπαλτάκος διέψευσε την καταγγελία του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μαρινάκης επανήλθε αποκαλύπτοντας τα τηλεφωνήματα που είχε κάνει ο ίδιος ο Μπαλτάκος στην Κατεχάκη ζητώντας προστασία.

Ανησυχία προκαλεί η καταγγελία, αίσθηση ωστόσο, προκαλεί και το γεγονός οτι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μπορεί να γνωρίζει ότι έγιναν τηλεφωνικές επικοινωνίες καθώς και το περιεχόμενο αυτών.

Όχι, δεν είναι ταινία για τη μαφία γυρισμένη στη Σικελία ούτε αστυνομικό – ποδοσφαιρικό θρίλερ με βία που κόβει την ανάσα.

Είναι δημόσια καταγγελία από έναν πανίσχυρο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη ΜΜΕ και ποδοσφαιρικής ομάδας σε βάρος «ομολόγου» του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωποποιεί τις ευθύνες για την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Φυσικά δεν μπορεί κανείς να βγάλει στέρεο συμπέρασμα από όσα έρχονται στην επιφάνεια, γιατί προφανώς υπάρχει πολύ βάθος και σκοτάδι σ΄ αυτήν την υπόθεση.

Αυτό που είναι βέβαιο και προφανές είναι ότι η Δικαιοσύνη μένει απαθής και η κυβέρνηση αδρανής μπροστά σε καταγγελίες που προκαλούν σοκ και οι οποίες διατυπώνονται χωρίς καμία υπεκφυγή.

Έχουν συνηθίσει τόσο την δυσωδία στα γήπεδα ώστε δεν τους κάνει τίποτα εντύπωση; Φοβούνται να πλησιάσουν τους σκελετούς που βγαίνουν από τα βρώμικα ντουλάπια;

Δεν τολμούν να μπερδευτούν στα πόδια των ολιγαρχών όταν τσακώνονται για να μην ποδοπατηθούν;

Ό,τι και αν ισχύει, αυτό που μένει είναι ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου λειτουργούν μόνο κατ΄ ευφημισμό στη χώρα.

”ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ”

Μοίρασε το άρθρο!