Και ξαφνικά οι τοπικοί ”αποστάτες” ξύπνησαν από τον λήθαργο…

Πρώτα να τους υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του 95% των στελεχών της πρώην δημοτικής παράταξης ”ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ”:

”Τα μέλη της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα” που αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον δήμαρχο Αστέριο Γαβότση και την παράταξη στις εκλογές του Μαϊου του 2019, δηλώνουμε τα εξής:
1. Δεν καλεστήκαμε ουδέποτε από τους εκλεγμένους της “Πολιτεία με Όραμα) μετά τις εκλογές για να συζητήσουμε την πορεία της παράταξης.
2. Δεν ενημερωθήκαμε για τις διεργασίες ανάδειξης Επικεφαλής – Συντονιστή της παράταξης.
3. Από την στιγμή που δεν υπήρχε σύγκληση απόψεων στα δύο προγράμματα των παρατάξεων, δεν ερωτηθήκαμε να εκφράσουμε άποψη για την συνεργασία της παράταξης με την νέα διοίκηση του δήμου και με τους τρόπους που αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως καλώς έπραξαν οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης.
4. Όλοι μαζί αγωνιστήκαμε στον προεκλογικό αγώνα για να εκλεγούν όσοι εξελέγησαν. Δώσαμε τον δεύτερο, τον τρίτο και τον τέταρτο σταυρό μας σε κάποιους από αυτούς, οπότε θεωρούμε άδικη την απαξίωση μας από τους εκλεγμένους.
Για τους παραπάνω λόγους, και επειδή δεν εκφράζουν τις αρχές της παράταξης μας, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να είμαστε πλέον μέλη αυτής της παράταξης “Πολιτεία με Όραμα” και ευχόμαστε το καλύτερο για αυτόν τον τόπο που ζούμε.”

  Δεύτερον δεν μας κάνει εντύπωση που μετά από τον λήθαργο τόσων μηνών ξαφνικά ”ξύπνησαν”. Αλλά για να είμαστε πιο ακριβείς τους ξύπνησε η επιστολή του πρώην δημάρχου Αστέριου Γαβότση, που αφορούσε την καύση απορριμμάτων δίπλα στις αυλές των σπιτιών μας, και φυσικά οι κύριοι αυτοί ”κοιμόντουσταν” τον ύπνο του δικαίου. Και γιατί ξύπνησαν; Γιατί στην επιστολή παρουσιάζεται η ανυπαρξία του σημερινού δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα. Θυμάστε αυτός που τους έλεγε προεκλογικά ανίκανους, και αυτοί μιλούσαν γι αυτόν με τα χειρότερα λόγια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της “Πολιτείας με Όραμα” δηλώνουμε την αντίθεσή μας ως προς την καύση απορριμμάτων στο “ΤΙΤΑΝ” Θεσσαλονίκης και συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα που δίνει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης. Θεωρούμε πως η καύση των σκουπιδιών θα υποβαθμίσει το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής στους δήμους που γειτνιάζουν με το «ΤΙΤΑΝ» κι όχι μόνο. Καλούμε τους αρμόδιους να αποτρέψουν αυτήν την εγκληματική ενέργεια και δηλώνουμε σε κάθε περίπτωση έτοιμοι για περισσότερες κινητοποιήσεις .

ΤΕΡΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ

Υ.Γ.:ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ 

Μοίρασε το άρθρο!