ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

SAM_1154111images (1)111

Η χθεσινή συνεδρίαση  του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν πολύ σημαντική  για έναν  λόγο. Ήταν μια από τις πιο δημιουργικές συζητήσεις που έχει γίνει σε συνεδρίαση στην παρούσα θητεία του. Ακούστηκαν απόψεις από πάρα πολλές πλευρές και το ψήφισμα που κατατέθηκε στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου από τον κ.Εδιρνέλη και αφορούσε τα προσφυγόπουλα,ψηφίστηκε ομόφωνα από όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους,με μια μοναδική παραφωνία του κ.Παπακωνσταντίνου ο οποίος στο τέλος αναγκάστηκε να το ψηφίσει,μετά από τις αλλοπρόσαλες  τοποθετήσεις του που για μια ακόμα φορά κατάφερε να απογοητεύσει τον κόσμο που παρακολουθούσε την συνεδρίαση,

Επίσης ήταν και απόφαση ιστορική για το Ωραιόκαστρο,γιατί δόθηκε μια απάντηση σε  Κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ΜΜΕ, που είχαν αναλάβει ανθρωποφάγα συμβόλαια για να κατασπαράξουν ανθρώπους, τοπικές κοινωνίες, και δεν δίσταξαν να βουλιάξουν σε πρακτικές μαφίας, με όπλα βιολογικού πολέμου, συκοφαντίας, ψεύδους και τελικώς ηθικής δολοφονίας όσων μπαίνουν στη μαύρη λίστα τους. Ο τρόπος κάλυψης του θέματος που δημιουργήθηκε από μια άστοχη επιστολή ενός Δημοτικού Σχολείου, αποτελεί ντροπή για την ελληνική δημοσιογραφία με την επέλαση των βαρβάρων με τα μικρόφωνα. Με την χθεσινή του απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο έστειλε σε όλους το μήνυμα ότι το Ωραιόκαστρο δεν έχει ούτε ρατσισμό ούτε ξενοφοβία.

Το ψήφισμα που ψηφίστηκε ομόφωνα από όλους τους παρευρισκόμενους Δημοτικούς Συμβούλους.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!