Θρίλερ με την απαγωγή επιχειρηματία στον Πειραιά – Καμία επικοινωνία για λύτρα

Θύμα απαγωγήςέπεσε το πρωί της Πέμπτης επιχειρηματίας στον Πειραιά.

Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του realfm, την ώρα που ο 51χρονος επιχειρηματίας έβγαινε από την επιχείρησή του με μία εργαζόμενη, τον πλησίασαν τέσσερα άτομα χωρίς καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας μπλούζες που έγραφαν Ε.Κ.Α.Μ., τον έβαλαν με τη βία σε λευκό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

 Το περιστατικό έγινε στην Ακτή Θεμιστοκλέους. Την καταγγελία έκανε στις Αρχές η αυτόπτης μάρτυρας και την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας.
 
 
Συγγενής του απαχθέντα επιχειρηματία στον Realfm 97,8: Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει

Αγωνία για τον εντοπισμό του επιχειρηματία από τον Πειραιά, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής το πρωί της Πέμπτης εξέφρασε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή συγγενής του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα. Η απαγωγή έγινε στις 8.30 το πρωί. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά του, τρία άτομα τον έπιασαν χειροπόδαρα τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έγινε ξαφνικά γιορτινές μέρες που ο άλλος είναι ανύποπτος».

«Απ’ ότι ξέρω δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη μέρα . Η απαγωγή έγινε έξω από το σπίτι του. Έχει ακουστεί ότι φορούσαν μπλούζες των Ε.Κ.Α.Μ. Ήταν με ένα μπλε αυτοκίνητο σαν βανάκι. Θα φανεί τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις», πρόσθεσε ο κ. Νίκος.

 

Μοίρασε το άρθρο!