Διέκοψαν βιαίως την παράσταση για τον Μαρινάκη με τη συνοδεία μπράβων

Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, καθώς η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη έφτασε στο σημείο μέχρι και να την διακόψει, λόγω της φιλίας της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Η τηλεπαρουσιάστρια, φέρεται να ενοχλήθηκε από χιουμοριστικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη που είχε συμπεριλάβει ο γνωστός stand up κωμικός στην παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά» στο θέατρο «Καρέζη».

Η Σάσα Σταμάτη ζητά και τα «ρέστα» για το «ντου» που έκανε μαζί με μπράβους στην παράσταση του Χ.Ζαραλίκου

Η Σάσα Σταμάτη, που είναι από την Μάνδρα, δεν κρύβει τη φιλία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο, μάλιστα, είχε συνοδεύσει στην «περιοδεία» του στους πλημμυροπαθείς το 2017, μαζί και πάλι με τους απαραίτητους μπράβους.

Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι εάν η Σάσα Σταμάτη πήγε τυχαία στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου ή γνωρίζοντας ότι υπάρχουν σατιρικές αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη επέλεξε να την παρακολουθήσει και να προκαλέσει επεισόδιο με τη συμμετοχή των συνοδών της, κατά την καταγγελία με τη συμμετοχή μπράβων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κατήγγειλε ότι «κάποιοι» διέκοψαν την παράστασή του και τους πέταξε έξω το κοινό, ενώ τον γύρο του διαδικτύου κάνει το παρακάτω βίντεο που φέρεται να καταγράφει το όλο επεισόδιο.

Στο βίντεο αυτό, φαίνεται ομάδα ανδρών και η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη να έχουν ανέβει στη σκηνή και να έχουν διακόψει την παράσταση του κωμικού «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά», ύστερα από σχόλιο που φέρεται να έκανε ο κωμικός για τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ακούγονται φωνές και διαπληκτισμοί. Τελικά, άλλοι θεατές ανέβηκαν στη σκηνή και ζήτησαν από την ομάδα της Σάσας Σταμάτη να αποχωρήσει. Πράγματι, μετά από λίγη ώρα έφυγαν υπό τον ήχο γιουχαϊσμάτων.

Μοίρασε το άρθρο!