ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 21: Η σημερινή σύνθεση της διοίκησης βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την κοινωνία

«Κάθε λαός είναι άξιος των ανθρώπων που τον κυβερνούν . Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται πάντα από ανθρώπους κατώτερους τους » έλεγε ο μεγάλος μας φιλόσοφος, Πλάτων.

Η σημερινή σύνθεση της διοίκησης, με την οποία προσπάθησε ο Π. Τσακίρης να περάσει το επαίσχυντο αυτό δάνειο, και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, όχι μόνο στην αντιπολίτευση, αλλά και μέσα στην παράταξη του-όσοι απόμειναν ακόμη-, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την κοινωνία. Η αριθμητική που έχει διαμορφώσει η διοίκηση είναι μετέωρη,  και οι πλειοψηφίες που προκύπτουν με τέτοιου είδους ενέργειες, είναι πλαστές. Τα ψέματα και τα δήθεν καλέσματα, λες και απευθύνετε σε ”ιθαγενείς”, δεν ακούγονται πια, από κανέναν. Οι ελιγμοί του θυμίζουν πλέον, τελευταίους σπασμούς μιας εξουσίας σε αποδομή.

Δυστυχώς όμως για μια ακόμη φορά ο δήμαρχος και η διοίκηση του, μαζί με τους συνοδοιπόρους τους, φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων, προσπαθώντας να ”φεσώσουν” τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, με ακόμα 800.000 ευρώ. Οι πολίτες δύο χρόνια το μόνο που παρακολούθησαν, ήταν ένα ΄΄στημένο” σκηνικό μιας ”πολιτικής συναλλαγής”, που σαν μαιτρ του είδους αυτού, ο Π. Τσακίρης μοίραζε χαρτοφυλάκια και πόστα σε όλους τους καλοθελητές, για να επιβιώσει μέσα στην ανυπαρξία του.

Αυτό φάνηκε ότι απέδωσε, με το πολιτικό ”συνονθύλευμα ανθρώπων που κάποιοι -βλέπε Χατζηαντωνίου, Ιωσηφίδης, μιλούσαν από την διοίκηση με τα πιο χειρότερα και απαξιωτικά λόγια για αυτούς, και κάποιοι άλλοι, βλέπε Παπακωνσταντίνου, Καταρτζής, Παραπαννήσιος, μιλούσαν αυτοί με τα πιο χειρότερα και απαξιωτικά λόγια για την σημερινή διοίκηση.

Δεν είναι λοιπόν τυχαία η οργή των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου, για τους 21 Δημοτικούς Συμβούλους, που αντί να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, το μόνο που από ότι φάνηκε, εξυπηρετούν τα συμφέροντα ενός αποτυχημένου Δημάρχου, που θέλησε να μας χρεώσει με δάνεια. Να είναι όμως σίγουροι, ότι ο κόσμος δεν ξεχνάει.

Εμείς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους Δημοτικούς Συμβούλους που τίμησαν την ψήφο των πολιτών, και δεν ενέδωσαν στις πιέσεις:

Σκαρλάτος Παντελής, Ματσουκατίδης Θεόδωρος, Τζίκας Κωνσταντίνος, Πολυχρονίδης Ανέστης, Τσακαλίδης Ηρακλής, Μαντά Βασιλεία, Χατζηευαγγέλου Πασχάλης, Καλώνης Χαράλαμπος, Θεμελής Άγγελος, Καραστερίου Ευάγγελος, Μοδίτσης Αθανάσιος, Τερζής Χρήστος.

Μοίρασε το άρθρο!