Η Επιτροπή Ισότητας και η «Η Αρίστη» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας»

 

Δ. Ωραιοκάστρου: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας»

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου, η πρόεδρος Χριστίνα Ζάπρα, και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη» συνδιοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Γιορτή της Γυναίκας, Γιορτή της Ισότητας».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021, στις 19.00.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Θα μιλήσουν οι:

  • Χριστίνα Αθανασιάδου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ, με θέμα: «Γυναίκες, εργασία και οικογένεια: Σύγκρουση ή ισορροπία;».

  • Ευγνωσία Ραφτοπούλου, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω – Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια, με θέμα: «Η Γλώσσα κόκκαλα δεν έχει… 10 ερωτήσεις για την ισότητα των φύλων».

  • Θεόδωρος Κουτρούκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα: «Η εργαζόμενη γυναίκα στην εποχή της πανδημίας».

Στην εκδήλωση η δημοσιογράφος Μαρία Αναγνωστίδου, θα ανακηρυχθεί ως επίτιμο μέλος του Συλλόγου Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Μοίρασε το άρθρο!