Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Παλαιοκάστρου έκοψε τη Βασιλόπιτα 2019

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, πλήθος και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Παλαιοκάστρου έκοψε τη Βασιλόπιτα 2019 για τους μικρούς αθλητές -ποδοσφαιριστές της, την Κυριακή 10 Φεβρ.2019 κ ώρα 11:00 σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο cafe-εστιατόριο Ρακόμελο στο Ωραιόκαστρο .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών αθλητών και γονιών , των προπονητών της Ακαδημίας μας και φίλων του Συλλόγου καθώς και αρκετών επισήμων από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Την Βασιλόπιτα της Ακαδημίας μας ευλόγησε ο Πάτερ Εμμανουήλ Κοντάκης, ιερέας του Ι.Ν Αγ.Αθανασίου Παλαιοκάστρου και στη συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Παρπόρης.

Παρόντες επίσης από τη Δ.Σ του Συλλόγου ήταν ο Γεν.Γραμματέας Κων/νος Μπάρμπας, ο Έφορος Ποδοσφαίρου Κων/νος Παρπόρης, ο Αντιπρόεδρος Νίκος Κουφουνάκης,η Ειδική Γραμματέας Σοφία Βερβέρη, η έφορος Δημ.Σχέσεων Κατερίνα Φυτατζή και ο Έφορος εκδηλώσεων Τάσος Κουφουνάκης.

Το Δ.Σ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου “ΦΙΛΙΠΠΟΣ” Παλαιοκάστρου και οι προπονητές μας εύχονται υγεία και δύναμη στους αθλητές μας και τις οικογενειές τους καθώς και καλή πρόοδο στις μαθητικές τους επιδόσεις!

Μοίρασε το άρθρο!