Ηλ.Ζιακούλης: Ο Αστέριος Γαβότσης είναι ο δήμαρχος της επόμενης τετραετίας

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συνέντευξη που έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και πρόεδρος της ΔΗΚΕΩ, Ηλίας Ζιακούλης στον Βασίλη Παπιομύτογλου στην εφημερίδα «30 ημέρες». Αναφέρθηκε στο θέμα της καθαριότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:  Οι 950 κάδοι απορριμμάτων ήρθαν και αλλάζουν οριστικά το επίπεδο καθαριότητας του Δήμου. Και αυτό γιατί οι 950 κάδοι είναι κατασκευασμένοι με τις πιο σύγχρονες ευρωπαϊκές προδιαγραφές,είναι άριστης ποιότητας και αντοχής κατάλληλοι για ασφαλή και υγιεινή αποθήκευση . Θα ειναι παρελθόν σε ελάχιστο διάστημα από τους δρόμους του Δήμου μας οι καταστραμμένοι, φθαρμένοι και χαλασμένοι κάδοι Ευχαριστούμε τους πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου για την υπομονή τους. Τους ευχαριστούμε δίπλα για την κατανόηση τους. Έχουμε καταγράψει στο δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε τα αιτήματα τους για αντικατάσταση κάδων. στις περιοχές που μας έχουν υποδείξει ως προτεραιότητα .Έχουμε επεξεργαστεί σχέδιο για την γρήγορη τοποθέτηση τους. Η υγεία των πολιτών μας, η καθαριότητα σε

όλο τον  Δήμο δεν είναι σύνθημα η μια ευχή. Είναι μια πραγματικότητα. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Ο αγώνας όλων μας για ένα Δήμο καθαρότατο συνεχίζεται. Μπροστά μας είναι η ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας , οι βυθιζόμενο κάδοι, η σύγχρονη απολύμανση.,τα πράσινα σημεία ανακύκλωσης, η μάχη κατά των ανεξέλεγκτων χωματερών, τα προγράμματα ανταμοιβής των πολιτών που ανακυκλώνουν η συνεργασία με τα καταστήματα , η αξιοποίηση της εφαρμογής βελτιώνω την πόλη μου . Όλα αυτά και άλλα δεν είναι αόριστη ελπίδα , δεν είναι μια ανέξοδη υπόσχεση. Είναι η καθημερινότητα της διοίκησης Γαβότση. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχουμε γυρίσει πλέον σελίδα στην καθαριότητα. Όσοι θέλουν να δημιουργούν εμπόδια ας συνεχίσουν να αγωνίζονται σε ένα γήπεδο που δεν έχει πια θεατές. Εμείς μαζί με τους πολίτες προχωράμε. Και όμως μπορούμε να κάνουμε το Δήμο μας ακόμη πιο ωραίο!

Επίσης αναφέρθηκε και στη ΔΗΚΕΩ και για την χαώδη κατάσταση που επικρατούσε, με αποτέλεσμα να ήταν καταχρεωμένη και στα όρια της διάλυσης.Παρ όλα αυτά κατάφεραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του να αναβαθμίσουν τους παιδικούς σταθμούς και να  δημιουργήσουν δύο νέα υπερσύγχρονα ΚΔΑΠ.

Τέλος για τις φήμες ότι ενδέχεται να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος, τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου δεν έχει ανάγκη από υποψηφίους δημάρχους. Ο δήμαρχος Αστέριος Γαβότσης είναι ο δήμαρχος της επόμενης τετραετίας.

Μοίρασε το άρθρο!