Ζούμε τον χειμώνα σε 10 από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Πελοποννήσου

Δέκα χειμερινοί προορισμοί, δέκα υπέροχα ορεινά χωριά ντυμένα στα λευκά, μας περιμένουν με τα χιονισμένα τους τοπία για να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και λύτρωσης από τη σκληρή καθημερινότητα!

Με τη συντροφιά του ταξιδιωτικού site www.viewsofgreece.gr και χρησιμοποιώντας το καλό πλέον, ασφάλτινο οδικό δίκτυο, που διατρέχει από άκρη σε άκρη τον Μοριά, δεν θα χρειαστούν περισσότερες από δύο με τρεις ώρες για να γνωρίσουμε μερικά από τα ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας.

ΜαγούλιαναΘοδωρής Αθανασιάδης / www.viewsofgreece.gr

Με τη γλυκιά νοσταλγία να περιπλανιέται στα λιθόστρωτα σοκάκια, με εικόνες και μυρωδιές να ξυπνούν συγκινήσεις, παραχωμένες στα πιο απόμερα σημεία του μυαλού μας, αναζητούμε τη θαλπωρή του χειμώνα σε μερικούς από τους ομορφότερους ορεινούς οικισμούς της Πελοποννήσου.
  
Επειδή πάντα, πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε και όλοι οι προορισμοί δεν είναι ίδιοι, για μια ακόμη φορά θα αναφερθούμε και εδώ σε ταξιδιωτικές αλήθειες που καταγράψαμε με ρεπορτάζ στο πεδίο, ώστε να αποκομίσετε τις σωστές πληροφορίες και να αποφύγετε τις κακοτοπιές… 

Περισσότερα εδώ: https://viewsofgreece.gr/deka-apo-ta-omorfotera-x%ce%bfria-tis-peloponnisou-skepasmena-me-hioni/

Μοίρασε το άρθρο!