Ευχαριστίες του Μάξιμου Αλευρά προς την Ε.Π.Ω.Φ.

Ως Μέλος του Τοπικού Συμβούλιου Κοινότητας Ωραιοκάστρου και Μέλος Επιτροπής Κατοίκων Παλιννοστούντων Ποντίων περιοχής Αγίου Γεωργίου και Νεόκαστρου Δ.Κ. Ωραιοκάστρου , θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την κ.Πρόεδρο και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ για τη Δήλωση Συμπαράστασης , που αφορά την ανυποχώρητη προσπάθεια να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα αδυναμίας μεταβίβασης 400 πρώτων κατοικιών ,των 1500 περίπου κατοίκων Παλιννοστούντων Ποντίων .Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ, που καλείται άμεσα όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες , όπως ο Δήμος Ωραιοκάστρου , Αποκεντρωμένη Διοίκηση -Μακεδονίας Θράκης , αρμόδια Υπουργεία να προχωρήσουν με εντατικούς ρυθμούς στις διαδικασίες ολοκλήρωσης μελέτης Επέκτασης Ωραιοκάστρου , στην οποία εντάσσονται αυτές οι κατοικίες .
Για άλλη μια φορά αποδέχτηκε , ότι οι Ωραιοκαστρίτες στα δύσκολα και σοβαρά θέματα για τον Τόπο μας μπορούν να ενωθούν και όλοι μαζί να βρουν την καλύτεροι λύση , για να τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο εικοσαετίας για τους Παλιννοστούντες Πόντιους.
Με εκτίμηση, Μάξιμος Αλευράς
ΕΠΙΣΗΣ, Κατόπιν της παράκλησης μου εκ μέρος των κατοίκων της περιοχής Αγ. Γεωργίου και Νεοκαστρου, η κ. Πρόεδρος με ενημέρωσε, ότι για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μετά από είκοσι χρόνια η Ένωση Ποντιων Ωραιόκαστρου και Φίλων στα ερχόμενα Χριστούγεννα θα περάσουν από τα σπίτια της περιοχής καϊ θα πουν τα Κάλαντα Χριστουγέννων στα Ποντιακά, που οι κάτοικοι τόσο πολύ λατρεύουν την Παράδοση μας.

Μοίρασε το άρθρο!