Εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη δωρίζει χρώματα για τη σημαία του Καστελόριζου

Μία συγκινητική πρωτοβουλία έλαβε η εταιρεία STANCOLAC για την αποκατάσταση της ζωγραφισμένης ελληνικής σημαίας στον εμβληματικό βράχο του λιμανιού στο Καστελόριζο.

Πρόσφατα, το σήμα κατατεθέν του λιμανιού, υπέστη ζημιά, έπειτα από δολιοφθορά.

Η STANCOLAC, όπως γνωστοποίησε σε ανακοίνωσή της μέσω Facebook, προχωρά σε δωρεά των χρωμάτων που θα αποκαταστήσουν την αρχική εικόνα της σημαίας, ενισχύοντας και πάλι το εθνικό αίσθημα κατοίκων και επισκεπτών.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

Μετά την πράξη βεβήλωσης του εθνικού μας συμβόλου από την Τούρκικη δολιοφθορά που έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου, αποτελεί για την εταιρεία μας και για το ανθρώπινο δυναμικό της ύψιστη τιμή και χρέος να σταθούμε αρωγοί στην όλη διαδικασία αποκατάστασης του εθνικού μας συμβόλου σε ένα τόπο που αντιπροσωπεύει τις έννοιες του πατριωτισμού και της αυταπάρνησης στην ύψιστη έκφραση τους.

Σε συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς της νήσου Μεγίστης ,η δωρεά αυτή αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης στο σπουδαίο ρόλο που επιτελούν οι ηρωικοί κάτοικοι του ακριτικού νησιού μας, κρατώντας ψηλά το εθνικό φρόνημα των Ελλήνων στην προμετωπίδα των συνόρων μας.

Διαβεβαιώνουμε επίσης πως θα είμαστε κοντά τους με ανάλογες παροχές για την κάλυψη υφιστάμενων αναγκών και ουσιαστική στήριξη των υποδομών του νησιού.

Μοίρασε το άρθρο!