Επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας η 38χρονη που διαγνώστηκε με κορονοϊό στη Θεσσαλονίκη

Νέα στοιχεία για την 38χρονη γυναίκα, η οποία προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα μας.

Η38χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ το οποίο είναι το νοσοκομείο αναφοράς για την ίωση COVID19 στη βόρεια Ελλάδα.

 Σύμφωνα με το grtimes.gr, η 38χρονη είναι επιχειρηματίας από τον χώρο της μόδας, μητέρα ενός παιδιού και ασχολείται με τα κοινά στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα στις τελευταίες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν υποψήφια με κορυφαίο συνδυασμό της Θεσσαλονίκης.

Η επιχειρηματίας είχε ταξιδέψει πρόσφατα στη Βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στο Μιλάνο, όπου και παρέμεινε για τέσσερις ημέρες, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το fashionweek.

Στις 23 Φεβρουαρίου είχε δημοσιεύσει με μεγάλη χαρά την παρουσία της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης επιστρέφοντας από την πρωτεύουσα της μόδας.

Τη Δευτέρα εμφάνισε λίγο πυρετό και την επόμενη ημέρα πήγε στο νοσοκομείο.

Όσοι άνθρωποι συναντήθηκαν με την 38χρονη ενημερώθηκαν αμέσως για τις εξελίξεις και από το πρωί σήμερα επικρατεί αναστάτωση. Μεταξύ αυτών είναι και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, που αναμένεται να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Σημειώνεται πως τα μέλη της οικογένειας της 38χρονης έχουν ήδη απομονωθεί οικειοθελώς, ενώ πληροφορίες της ιστοσελίδας grtimes.gr αναφέρουν ότι τουλάχιστον 15 άνθρωποι έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Η 38χρονη είχε περάσει από το δημοτικό συμβούλιο πριν διαγνωστεί με κορωνοϊό

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ώρες μεταξύ των μελών του Δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, μετά την αποκάλυψη του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού, που αφορά σε 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη και που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υποψήφια με την παράταξη του Κ. Ζέρβα.

Όπως ανέφεραν πληροφορίες του GRTimes.gr, η γυναίκα μετά την επιστροφή από το ταξίδι της στην Ιταλία την Κυριακή, πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, όπου συνομίλησε με αρκετά άτομα, ακόμα και με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα, χωρίς να αποκλείεται να είχε και ασπασμό με κάποια από αυτά.

Μοίρασε το άρθρο!