Επισκέψεις της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου σε σχολεία για τη Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου με πρωτοβουλία της Άβάθμιας

Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.

Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.

Φωτογραφία του Αστέριος Γαβότσης.

Με πρωτοβουλία της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής οι ενημερωτικές επισκέψεις της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου σε σχολεία του Δήμου για τη Διαχείριση Σεισμικού Κινδύνου

Δίωρες εκπαιδευτικές ενημερώσεις σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει το Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με την Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ωραιοκάστρου.
Mε την ευγενική διάθεση του προέδρου της ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου, να προσφέρουν, ως Ομάδα Αντιμετώπισης καταστροφών, τις γνώσεις τους στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας, και έπειτα από σχετική πρόταση της αντιπροέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Βάσω Λύσσα, το Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής πήρε ομόφωνα την απόφαση να οργανώσει τις δίωρες αυτές εκπαιδευτικές ενημερώσεις.

Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευάγγελος Χατζηαντωνίου θέλει να ευχαριστήσει την ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρό της Νίκο Αδαμίδη για την ευγενική τους, όπως χαρακτηρίζει, διάθεση να προσφέρουν τις γνώσεις και τη βοήθειά τους σχετικά με ένα τόσο σημαντικό θέμα, των τρόπων αντιμετώπισης σεισμικών φαινομένων. Καθώς επίσης τους διευθυντές των σχολείων που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής. «Η ευαισθησία μας όσον αφορά στο συγκεκριμένο φυσικό φαινόμενο του σεισμού και τις συνέπειές του είναι μεγάλη και γι αυτό το λόγο εκτιμούμε τη συμμετοχή μαθητών και δασκάλων στην πρωτοβουλία μας αυτή», τόνισε ο κ. Χατζηαντωνίου.

Μοίρασε το άρθρο!