Είναι σαφές πως «Εφιάλτες» εξακολουθούν να υπάρχουν και όσο ζυγώνουν οι εκλογές, οι «μάσκες θα πέφτουν»

«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς»…

Μόνο αυτή η ερμηνεία μπορεί να αποδώσει ακριβοδίκαια την αποσκίρτηση δημοτικής συμβούλου, η  οποία έπειτα από 13 χρόνια δίπλα σε μια παράταξη θυμήθηκε 1,5 μήνα πριν από τις επερχόμενες εκλογές πως έχει παράπονα και αντιρρήσεις.

Με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις και αδιαφάνεια αποφάσισε πως δεν αναγνωρίζεται το έργο της και πως…βλάπτεται η προσωπικότητα της.

Εκτός από το προφανές της επιλογής του χρόνου αποχώρησης, που υποδεικνύει «πολιτική σκοπιμότητα και συναλλαγή», θεώρησε τον εαυτό της πως είναι «Βασιλικότερα του Βασιλέως» ζητώντας ούτε λίγο-ούτε πολύ προνομιακή μεταχείριση από την παράταξη της, ξεχνώντας πως πολιτικά και αυτοδιοικητικά απέκτησε υπόσταση, και οι πολίτες, την τίμησαν με την ψήφο τους μέσα από αυτήν.

Είναι σαφές πως «Εφιάλτες» εξακολουθούν να υπάρχουν και όσο ζυγώνουν οι εκλογές, οι «μάσκες θα πέφτουν».

Οι πολίτες του δήμου Ωραιοκάστρου ξέρουν να στηρίζουν ανθρώπους που παραμένουν πιστοί στις ανιδιοτελείς αρχές και αξίες, και όχι τους γυρολόγους, και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υπάρχει ενδοτικότητα και καμία ανοχή  για όσους καταπατούν αρχές και αξίες, και αυτό να είναι ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Ιδιαίτερα δε για όλους όσους θεωρούν πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι μία αρένα εξυπηρέτησης των προσωπικών τους συμφερόντων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Και επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, η εν λόγω δημοτική σύμβουλος, η όρθια από αριστερά, πριν δύο εβδομάδες στον Δρυμό, όχι πριν δύο χρόνια, σε προεκλογική συγκέντρωση, καλωσόριζε στην είσοδο τα μέλη και τους φίλους της παράταξης της,  βγαίνοντας χαμογελαστή φωτογραφίες με συνυποψήφιες της παράταξης της. Στην συνέχεια στο προσωπικό της προφίλ, έγραφε με κεφαλαία γράμματα ότι η νίκη ξεκινάει από τον Δρυμό, και επαίνους για την διοίκηση που ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος δεν θα έγραφε. Και ξαφνικά μέσα σε δύο εβδομάδες, θυμήθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ανταποκρίνονται στα θέλω της.

Εμείς θα περιμένουμε τις επόμενες ώρες που θα φανούν σε όλο το μεγαλείο, ποιες είναι οι αρχές που διέπουν υποψήφιο δήμαρχο, που μαζεύει όλους τους γυρολόγους του δήμου μας, πιστεύοντας ότι η φωτογράφηση αυτή την φορά δεν θα γίνει σε πολυτελές ξενοδοχείο.

 

Μοίρασε το άρθρο!