Δύο σημαντικές μελέτες εγκρίθηκαν από το «μηδενικό» έργο της διοίκησης του Αστέριου Γαβότση

Δύο σημαντικά βήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας του κτηριακού αποθέματος, ιδιωτικού και δημόσιου, παρουσίασε  ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με: τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Μιχάλη Βερροιόπουλο,τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Παναγιώτη Κορκολή, τον Ηλία Παπαγεωργίου από το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων στην Αθήνα, τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη και τον πρόεδρο του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, Βασίλη Τσολακίδη.

Μέσα σε αυτά εντάσσεται και ο Δήμος Ωραιοκάστρου με την ενεργειακή αναβάθμιση του δημαρχιακού κτηρίου και το κλείσιμο του δημοτικού κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου. Και οι δύο μελέτες εγκρίθηκαν με υψηλή βαθμολογία, για το μεν πρώτο με 500.000 ευρώ, και για το δεύτερο με 3.400.000, συνολικό κόστος 3.900.000 ευρώ.

Και τα δύο ήταν από τα τελευταία προγράμματα που δρομολογήθηκαν και εγκρίθηκαν, δείχνοντας έτσι με το πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το «μηδενικό» έργο της διοίκησης του Αστέριου Γαβότση. 

Μοίρασε το άρθρο!