Δημήτρη μας καλό σου ταξίδι-Ο θάνατος ο δικός σου θα σημαδεύει πάντα την ζωή μας

Έφυγες και εσύ Δημήτρη για το ταξίδι που όλοι κάποτε θα κάνουμε… Έφυγες και πόνεσε η ψυχή μας. Δύσκολος ο αποχωρισμός όσο κι αν ζούμε με την ελπίδα ότι θα ξανασυναντηθούμε… Η προσωρινή απώλεια μας πονά όλους εμάς που σε γνωρίσαμε από κοντά. Νιώθουμε να μας παρηγορεί, το πάντα φιλικό πρόσωπο σου, το πάντα χαμογελαστό, που ποτέ δεν καταδέχονταν μαυρίλες στην ψυχή μας. 

Ο θάνατος ο δικός σου θα σημαδεύει πάντα την ζωή μας. Θα μας λείπεις, και όσο η ζωή συνεχίζεται, πάντα μια θέση θα είναι άδεια.

”Ο Δημήτρης Νικολαϊδης γεννήθηκε στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς, κατά λάθος, από Πόντιους γονείς, ζει και σκιτσάρει στη Θεσσαλονίκη σε εφημερίδες, περιοδικά και τηλεόραση. Εδώ και δεκαεπτά χρόνια ασχολείται με το πολιτικό, αθλητικό, οικολογικό, κοινωνικό και σκίτσα για το αυτοκίνητο, όπως επίσης ράφει και σχολιάζει κατά καιρούς τα πολιτικόκοινωνικόαυτοκινητιστικόαθλητικά δρώμενα του τόπου μας. Σκιτσάρει τα στραβά και ανάποδα της καθημερινότητας “με τα μάτια και το μυαλό τωναόμματων μακρυμάλληδων ηρώων του . Σήμερα σκιτσάρει στην εφημερίδα “Τα Νέα της Περιφέρειας” δεκαπενθήμερη εφημερίδα της Κεντρικής Μακεδονίας,στο περιοδικό Δυτικός και εκδίδει Χιουμοριστικό 3 μηνιαίο Δωρεάν έντυπο (εκδόσεις Μαχητή).
Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις σκίτσου – κόμικς και διδάσκει σε ομάδες παιδιών, σε πολλούς φορείς και συλλόγους. Σε συνεργασία με διάφορους φορείς έχει παρουσιάσει επανειλημμένως διδακτικά προγράμματα σε σχολεία.”

ΕΝΑ ΑΥΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

Μοίρασε το άρθρο!