ΔΕΙΤΕ τα νέα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας που θα λαμβάνουν τα σούπερ μάρκετ

Τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας έχουν σκοπό να προστατεύσουν πελάτες και εργαζομένους από τον κορονοϊό

Πρόσθετα μέτρα ασφαλείας λαμβάνουν τα σούπερ μάρκετ προκειμένου να προστατεύσουν πελάτες αλλά και εργαζομένους από τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορονοϊού. Έτσι ήδη τρία σούπερ μάρκετ, ανακοίνωσαν πως προχωρούν στην τοποθέτηση επιπλέον σταθμών αντισηψίας χεριών στους χώρους των καταστημάτων και ειδικών προστατευτικών διαχωριστικών από πλεξιγκλάς στα ταμεία.

Παράλληλα προχωρούν στην εγκατάσταση αυτόματης αναγγελίας από τα μεγάφωνα των καταστημάτων ανά 10 λεπτά, που υπενθυμίζει στους πελάτες να τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων για τη δική τους ασφάλεια καθ’ όλη τη διάρκεια των αγορών τους και κατά την αναμονή στο ταμείο.

Η εφαρμογή των παραπάνω πρόσθετων μέτρων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθεί σταδιακά.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τις νομοθετικού χαρακτήρα οδηγίες οι εργαζόμενοι στα 225 καταστήματα λαμβάνουν ατομικά μέτρα προστασίας ενώ εφαρμόζεται η αναλογία του ενός ατόμου ανά 15τ.μ. μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκστρατεία των έκτακτων προσλήψεων που ξεκίνησαν αρκετά σούπερ μάρκετ για να καλύψουν τα κενά και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης έχει μείνει πίσω… καθώς πολλοί υποψήφιοι υπαναχωρούν τελικά, του φόβου για την υψηλή μεταδοτικότητα του ιού αλλά και του φόρτου εργασίας που συνεπάγεται αυτή τη στιγμή, μια θέση σε σούπερ μάρκετ.

Είναι χαρακτηριστικό πως οι υποψήφιοι ζητούν η συνέντευξη για την πρόσληψη να γίνει με βιντεοκλήση!

tzamia.png

Μοίρασε το άρθρο!