Δήλωση στήριξης του π.Δημάρχου Καλλιθέας Χρήστου Τερζή στον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση

Συνδημότες και συνδημότισσες

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από την αγωνία μου για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας. Αυτό αποτελούσε και αποτελεί για μένα το μοναδικό κριτήριο και γι αυτό θα αγωνίζομαι.

Ο Δήμος όμως, δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου αλλά ομαδική προσπάθεια και συλλογική δουλειά. Χρειάζεται συμπόρευση με ανθρώπους που έχουν τις ίδιες αγωνίες και στόχους. Ανθρώπους που βάζουν το εμείς πάνω από το εγώ. Χαρακτηριστικά που αναγνώρισα στη σημερινή διοίκηση του Αστέριου Γαβότση.

Έχει δημιουργήσει τις προϋποθέσεις, τον προγραμματισμό και την εκτέλεση έργων που επιλύουν χρόνια προβλήματα του Δήμου μας. Συγκεκριμένα στην Δ.Ε.Καλλιθέας επί των ημερών μου δρομολογήθηκαν έργα τα οποία μετά από στασιμότητα ετών, υλοποιούνται από την σημερινή διοίκηση. Αναφέρω συγκεκριμένα την μελέτη και το έργο της γέφυρας Νεοχωρούδας – Πενταλόφου, την κατασκευή της γέφυρας της Ν.Φιλαδέλφειας, την κτηματογράφηση – πολεοδόμηση δημοτικού διαμερίσματος Πενταλόφου & Νεοχωρούδας, το γενικό πολεοδομικό σχεδιασμό, την αποχέτευση που αποτελεί και ένα από τα σημαντικότερα έργα για την Καλλιθέα. Επίσης εξίσου σημαντικά έργα για τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και προσδιορίζουν την ανάπτυξη του δήμου μας, κάτι που για μένα αποτελεί σημαντικό κίνητρο.

Για τους ανωτέρω λόγους δηλώνω ότι στις εκλογές του Μαϊου θα συμμετέχω ενεργά, και θα στηρίξω με την υποψηφιότητά μου την παράταξη ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ και τον Δήμαρχο Αστέριο Γαβότση.

Χρήστος Τερζής

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ωραιοκάστρου

Πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας

Μοίρασε το άρθρο!