Δήλωση στήριξης Α. Μέρμηγκα

ΔΗΛΩΣΗ: ΑΣΗΜΙΝΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ

Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου & Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος»

Ο τόπος που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας έχει την ανάγκη της συμμετοχής όλων μας.

Μέσα από την ενασχόλησή μου με συλλογικούς φορείς για την παιδεία και τον πολιτισμό, διαπίστωσα με θλίψη, την αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να συνεργαστεί προκειμένου να διευκολύνει τη λειτουργία τους.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή στάθηκε μακριά από τους συλλόγους και έδειξε αδιαφορία για όλους εμάς που προσπαθούμε να διατηρήσουμε και να μεταδώσουμε την παράδοση του τόπου μας, για όλους εμάς που παράγουμε πολιτισμό.

Επιπλέον, απέτυχε παταγωδώς να ανταποκριθεί στις ανάγκες τον δομών παιδείας, είτε τακτικές είτε έκτακτες.

Πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να ανατρέψουμε μια κατάσταση που το μόνο που εγγυάται είναι η αδυναμία, η αδιαφορία και η ανικανότητα.

Χρειαζόμαστε ανοιχτή την πόρτα για διάλογο, μέσα από τον οποίο θα βρίσκονται λύσεις. Χρειαζόμαστε ανθρώπους πρόθυμους και ικανούς.

Για τους παραπάνω λόγους, δηλώνω ότι στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Παντελή Σκαρλάτο, με την Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Συμμαχία Ανάπτυξης «αν.α.σ.α».

Για το δικό μας καλό και το καλό των παιδιών μας!

Βιογραφικό

Είναι κάτοικος Νεοχωρούδας από το 2003, έχοντας ενεργό ρόλο στα κοινά της Κοινότητας. Διετέλεσε πρόεδρος στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Καλλιθέας από το 2007 – έως το 2013 και ταμίας της ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας. Είναι Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραικάστρου.

Μοίρασε το άρθρο!