Δάνης Κατρανίδης: Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας – Η απάντηση του ηθοποιού

Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 74χρονος ηθοποιός, Δάνης Κατρανίδης, καθώς εδώ και καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός Δάνης Κατρανίδης έχει βγει από το νοσοκομείο αλλά η κατάσταση της υγείας του παραμένει σοβαρή.

Ωστόσο, ο Δάνης Κατρανίδης βρίσκεται σπίτι του στην αγκαλιά της οικογένειάς του και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει νικητής από τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός γεννήθηκε στο Αιγάλεω στις 4 Αυγούστου του 1949. Το 1971 αποφοίτησε από τη δραματική σχολή του Γεωργίου Θεοδοσιάδη. Έχει παίξει στο θέατρο, από τραγωδία μέχρι επιθεώρηση και μιούζικαλ. Έχει διδάξει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Θεατρικά δρώμενα Ίασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θεατρικό εργαστήρι» Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Όπως διευκρινίστηκε στο ρεπορτάζ, ο ηθοποιός δεν είχε ενημερωθεί για όσα λέγονται και γράφονται και διαβεβαίωσε ότι δεν ισχύει το ότι δίνει μάχη για τη ζωή του.

Πράγματι πέρασε μία περιπέτεια με την υγεία του, καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο και έκανε αφαίρεση κήλης, ωστόσο, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ο ίδιος δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι “προσπαθώ με χιούμορ να διαχειριστώ αυτά που λέγονται. Αλλά σε περιπτώσεις σαν κι αυτές, ακόμη και το χιούμορ έχει τα όριά του”.

Μοίρασε το άρθρο!