ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΟ RealOraiokastro «200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ»

images11

Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον «αέρα» το RealOraiokastro,σε βασικό μας άρθρο είχαμε γράψει, ότι η αιτία που κλονίστηκε η αξιοπιστία των Μ.Μ.Ε. δεν είναι ένα θέμα για να μπορεί να δώσει κανείς μια μονολεκτική απάντηση. Ο πολίτης όμως είναι το αιώνιο θύμα, γιατί όταν μένεις στην ίδια θέση κάνοντας τις ίδιες κινήσεις καθημερινά, κάποια στιγμή παύεις να έχεις συνειδητή σχέση με το αντικείμενο που χειρίζεσαι και λειτουργείς τυποποιημένα.

Η παραπληροφόρηση δεν γίνεται από τύχη και μέσα από αυτήν δεν περιγράφεται μόνο το γεγονός, αλλά το κατευθύνει εκεί που θέλει, εξαγοράζοντας όσες συνειδήσεις βρεθούν μπροστά της. Δε διαμορφώνει μόνο την κοινή γνώμη. Διαμορφώνει το γεγονός το ίδιο. Φτιάχνει μια δική της πραγματικότητα για να εκμεταλλευτεί για λογαριασμό της το γεγονός, θυσιάζοντας στο βωμό της σκοπιμότητας την αλήθεια, που είναι λέξη για να χωράει μέσα της πολλά. Είναι όμως και μια έννοια που έχει χάσει τη σημασία της.

Για τον λόγο αυτόν μια ομάδα ανθρώπων δημιούργησε το RealOraiokastro, στην προσπάθειά τους να υπάρχει ο σεβασμός στην αλήθεια, με γεγονότα και ειδήσεις όχι μόνο από το Ωραιόκαστρο, αλλά και από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Έτσι φτάσαμε σήμερα μετά από 6 ΜΗΝΕΣ, το RealOraiokastro να φτάσει τις 200.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ,ένας αριθμός που είναι πολύ μεγάλος για ένα τοπικό site.δημιουργώντας μας μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε τα θέματα χωρίς κραυγές και να φιλοξενούμε στην ομάδα του f.b.που απαρτίζεται από 4.230 φίλους,όλες τις απόψεις χωρίς υβριστικά σχόλια. 

RealOraiokastro

Μοίρασε το άρθρο!