Γιάννης Στάνκογλου: Ήμουν τσογλανάκι – Θαύμα το ότι ζω

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ταυτιστεί με ρόλους που το θέλουν σκληρό, ζόρικο και γενικά έναν δύσκολο χαρακτήρα. Μήπως όμως είναι έτσι και στην πραγματική ζωή;

Ο ίδιος, σε μια εξομολογητική διάθεση, είχε να πει αρκετά.

 Καλεσμένος της εκπομπής Μεσάνυχτα, με την Ελεωνόρα Μελέτη, θα είναι απόψε το βράδυ ο Γιάννης Στάνκογλου και το πρώτο teaser της συνέντευξης είναι άκρως αποκαλυτπικό.

Ο Γιάννης Στάνκογλου αποκαλύπτει στην Ελεωνόρα Μελέτη
Το παρελθόν και οι άνθρωποι που τον άλλαξαν…

 Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά μίλησε για τον… εθισμό του στην αδρεναλίνη: «Όταν είσαι τόσο της αδρεναλίνης ή άνθρωπος όπως λέμε που διψάει να ζήσει, η αλήθεια είναι ότι μεγαλώνοντας λίγο – πολύ το έχω λειάνει αυτό το πράγμα, κάνεις διάφορα».

 Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παρελθόν και στα όσα κατά καιρούς έχει κάνει: «Έχω κάνει πάρα πολλές ακρότητες στη ζωή μου. Θεωρώ θαύμα το ότι ζω και μιλάμε αυτή τη στιγμή… Μεγάλωσα σε μια συνοικία στον Περισσό με δυσκολίες στα σπίτια εκεί. Και βία υπήρχε, όσο γλυκιά κι αν ήταν η ζωή με ωραία παιχνίδια στην αλάνα, με ποδόσφαιρο, με μπάσκετ… Είχα παραβατική συμπεριφορά και με ακρότητες που ντρέπομαι να τις πω! Ήμουν λίγο τσογλανάκι, ένα τσογλάνι που θα έκανε την βλακεία του».

Γιάννης Στάνκογλου: Με έσωσαν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην ζωή μου
Κλείνοντας όμως σημείωσε πως μεγάλο ρόλο στην αλλαγή του έπαιξαν οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην ζωή του: «Θεωρώ ότι αν δεν γνώριζα τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, και μιλάω για όλους όσοι έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι αυτή τη στιγμή».

 Αν μη τι άλλο ένα άκρως αποκαλυπτικό teaser, για μια συνέντευξη που αναμένεται με αρκετό ενδιαφέρον. Εξάλλου συχνά ο Γιάννης Στάνκογλου απασχολεί το κοινό όχι μόνο με τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά και με τα όσα λέει.

Μοίρασε το άρθρο!