Βιεϊρίνια: Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο!

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό και την πικρία του για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. «Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο… Δεν κρατάω τίποτα από το παιχνίδι», σχολίασε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Μόνο την αντίδραση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν βγάλουμε το πέναλτι τις καλύτερες φάσεις τις είχαμε εμείς. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν τους παίζουμε, τους κερδίζουμε».

Παράλληλα ο Πορτογάλος ζήτησε συγγνώμη από του φιλάθλους του ΠΑΟΚ δίνοντας υπόσχεση πως η ομάδα του θα χαρίσει περισσότερες χαρές στον κόσμο της το επόμενο διάστημα: «Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας: «Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε…».

Μοίρασε το άρθρο!