Βεντέτα που κρατά 16 έτη με 6 νεκρούς πίσω από την εκτέλεση – Ο τρίτος αδερφός που σκοτώνεται

Ενέδρα θανάτου κοντά στο ποιμνιοστάσιό του είχαν στήσει στον 46χρονο που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του ο δράστης ή οι δράστες που τον πυροβόλησαν σε δύσβατο σημείο λίγο έξω από το χωριό Αρχοντική στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, ο άνδρας έφερε σκάγια από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο και τον κορμό καθώς οι σφαίρες έπεσαν από την πλευρά του συνοδηγού όμως τον βρήκαν στο πρόσωπο. Ο άνδρας φέρεται να πέθανε σχεδόν αμέσως έχοντας γείρει στο κάθισμα του συνοδηγού όπου βρέθηκε μελανιασμένος.

Αναζητούνταν επί δύο 24ωρα από τη σύζυγό του που δεν είχε όμως δηλώσει επίσημη εξαφάνιση στις Αρχές. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκε νεκρός το χρησιμοποιούσε για να πηγαινοέρχεται στο ποιμνιοστάσιό του. Λόγω του δύσβατου της περιοχής η σορός μεταφέρθηκε με αγροτικό όχημα στη νεκροφόρα που δεν μπορούσε να προσεγγίσει.

Βεντέτα «βλέπουν» οι αρχές

Να σημειωθεί ότι και άλλα δύο του αδέρφια έχουν δολοφονηθεί με παρόμοιο τρόπο και είναι ο τρίτος αδερφός που χάνεται με αυτόν τον τρόπο.

KRITI-VENTETA.jpg

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τελευταίος αδελφός μιας οικογένειας που είχε ξεκληριστεί από βεντέτα επί 16 έτη με 6 νεκρούς.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν η δολοφονία του είναι κρίκος της παλιάς βεντέτας ή συνδέεται με νέες υποθέσεις και διαφορές του με τρίτους. Ο νεκρός είχε απασχολήσει αρκετές φορές τις Αρχές για βαριές ποινικές υποθέσεις.

KRETA.jpg

Τον άνδρα εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητό η σύζυγός του που τον αναζητούσε και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μοίρασε το άρθρο!