Αυτός είναι ο πρώτος δήμαρχος από Θεσσαλονίκη που έκανε το εμβόλιο-Προηγήθηκε και ο πρώην δήμαρχος, Αστέριος Γαβότσης

Με ενημέρωση που έλαβε από τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο του ΓΝΘ «Παπανικολάου» και εμβολιάστηκε. Ο Δήμαρχος εμβολιάστηκε κατά προτεραιότητα λόγω της ιδιότητας του, ως γιατρός, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου.

«Ως γιατρός είμαι πεπεισμένος ότι το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που διαθέτουμε για να πολεμήσουμε την πανδημία, είναι αυτό που θα απομακρύνει τον εφιάλτη των διασωληνώσεων και των απωλειών συμπολιτών μας. Ελπίζω η πορεία του εμβολιασμού να συνεχιστεί ομαλά ώστε το ταχύτερο δυνατό να ανακτήσουμε την ελευθερία μας. Ουδέποτε αμφισβήτησα την ασφάλειά του, η επιστημονική κοινότητα στέκεται για μια ακόμη φορά στο ύψος των περιστάσεων, κάνοντας αγώνα δρόμου για να καταφέρει να πολεμήσει σε χρόνο ρεκόρ τον φονικό ιό. Κατανοώ, όμως και όσους συμπολίτες μας είναι διστακτικοί, φοβούμενοι τυχόν παρενέργειες του εμβολίου. Στον κόσμο που διστάζει θέλω να πω ότι χάρη στα εμβόλια η ανθρωπότητα αύξησε το προσδόκιμο ζωής και λυτρώθηκε από ασθένειες που σκότωναν αδιάκριτα. Σήμερα, με την πρόοδο της επιστήμης και της τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να έχουμε ασφαλή και απολύτως αποτελεσματικά εμβόλια κατά του κορωνοϊού, εμβόλια που σε λίγο διάστημα θα κάνουν την πανδημία παρελθόν», δήλωσε ο κ. Μανδαλιανός.

img_20210118_181150.jpg
Να τονίσουμε εδώ, ότι και ο πρώην δήμαρχος του δήμου Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, με την ιδιότητα του ιατρού, είχε προηγηθεί, και πριν μερικές μέρες, πραγματοποίησε τον εμβολιασμό.

Μοίρασε το άρθρο!