Αυτή είναι η 19χρονη Μάρθα που πέταξε στην γειτονιά των αγγέλων με τραγικό τρόπο

Η Μάρθα γεμάτη ζωή, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το άνοιγμα των φτερών για να πετάξει και να κατακτήσει τον κόσμο, αντ’ αυτού, τα φτερά της τα είχε για να πετάξει στην γειτονιά των Αγγέλων…

Σπούδαζε στην Λάρισα και η καταγωγή της ήταν από το Αμπελοχώρι Καλαμπάκας, το χωριό του πατέρα της Γιώργου Πουμάνα.

Η μητέρα της Δήμητρα Γουλιώτη, απασχολείται μαζί με το σύζυγό της, στο μίνι μάρκετ που διατηρεί η οικογένεια στην Αγία Μονή, στην αρχή της νησίδας του δρόμου για Πυργετό.

Αφήνει πίσω της επίσης έναν αδελφό 21 ετών.

Στο αρχείο του trikalaola.gr υπάρχουν βίντεο που φαίνεται η άτυχη κοπέλα, στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελοχωρίου όπου συμμετείχε.

Δείτε το σημείο που σκοτώθηκε, στο τραγικό τροχαίο, στην Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας, στο ύψος των Γεωργανάδων ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Σύμφωνα με την αποκλειστική  δήλωση που έκανε στην κάμερα του trikalaola.gr ο πρατηριούχος κ. Αντώνης Μαργαρίτης από τους Γεωργανάδες, με τον οποίο μίλησε για τελευταία φορά η άτυχη κοπέλα, η μηχανή είχε πάθει βλάβη και σταμάτησαν να την φτιάξουν, ζητώντας ένα κατσαβίδι, ενώ ο προορισμός τους ήταν για τα παράλια της Λάρισας.

Μάλιστα τις πρότεινε να αφήσουν την μηχανή και να γυρίσουν στα Τρίκαλα με αυτοκίνητο. Αφού κατάφεραν να την βάλουν ξανά μπρος, πήραν το δρόμο της επιστροφής για τα Τρίκαλα. Όμως δεν πρόλαβαν να διανύσουν ένα χιλιόμετρο, η μηχανή και πάλι ακινητοποιήθηκε πάνω στην ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας.

Εκεί συνέβη και το μοιραίο!

Ένα διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο παρέσυρε την 19χρονη, πετώντας την μέσα από τα προστατευτικές μεταλλικές μπάρες. Η συνεπιβάτης της μηχανής δεν χτύπησε, περνώντας ξυστά.

Ο θάνατος της άτυχης κοπέλας ήταν ακαριαίος.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την δήλωση και πλάνα από ψηλά με drone.

Μοίρασε το άρθρο!