Αυτή είναι η πρώτη ελληνική σειρά που οδεύει προς το Netflix!

Η ελληνική σειρά «Έτερος Εγώ» με υπογραφή Σωτήρη Τσαφούλια, έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως προδιαγραφών Netflix και όπως φαίνεται βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανέβει στη δημοφιλή πλατφόρμα ταινιών.

Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί η εκπομπή “Φωλιά των ΚουΚου”, οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων της σειράς βρίσκονται σε πολύ καλό και προχωρημένο στάδιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό σε λίγο καιρό να έχουν την ευκαιρία τηλεθεατές όλων των εθνικοτήτων να παρακολουθήσουν το σκοτεινό σύμπαν της ελληνικής σειράς.

 Η πλατφόρμα οικιακής ψυχαγωγίας Netflix έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές που χωρίζονται σε πέντε στάδια προκειμένου ένα πρόγραμμα να ενταχθεί στο περιεχόμενο που προσφέρει. Σε ό,τι αφορά την αισθητική, την απόδοση από τεχνικής άποψης και την ποιότητα, οι δύο κύκλοι του «Έτερος Εγώ», «Χαμένες Ψυχές» καθώς και ο ολοκαίνουργιος «Κάθαρσις» τα καλύπτουν και με το παραπάνω. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται να παρθούν το επόμενο διάστημα και αν όλα πάνε καλά και το «Έτερος Εγώ» βρεθεί στο Netfli, θα αποτελεί την πρώτη ελληνική σειρά που πετυχαίνει κάτι τέτοιο.

Ο δεύτερος κύκλος του “Ετερός εγώ” έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στην Cosmote Tv, και ήδη έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχει συγκεντρώσει πολύ θετικά σχόλια, όπως και ο πρώτος του κύκλος αλλά και η ταινία. Eίναι μια παραγωγή της COSMOTE TV, ενώ η εκτέλεση παραγωγής γίνεται από την εταιρεία BLONDE.

 

 

Μοίρασε το άρθρο!