Αυτά είναι τα μέτρα επιβράβευσης των συνεπών δανειοληπτών

Η επιβράβευση που περίμεναν για χρόνια οι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πολίτες επιτέλους ήρθε! Η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε χθες πλέγμα δράσεων που προβλέπει την ανταμοιβή όσων παρέμειναν συνεπείς στην εξυπηρέτηση του δανείου τους, δίνοντας και νέα κίνητρα για να παραμείνουν καλοπληρωτές, μια πρωτοβουλία που κινείται στη λογική των εξαγγελιών του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.  

Για πρώτη φορά κέρδος θα έχουν οι καλοπληρωτές όπως ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας ο CEO, Παύλος Μυλωνάς.

Η Εθνική τράπεζα ανακοίνωσε ότι οι συνεπείς δανειολήπτες θα απολαμβάνουν:

-Επιστροφή 5% των τόκων που πληρώνουν ετησίως. 

-Επιβράβευση 2% στις καθημερινές συναλλαγές τους σε επιλεγμένες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις Super Market και Πρατήρια Καυσίμων

– Κέρδος μέσω του προγράμματος go4more, με επιπλέον πόντους, τους οποίους και θα μπορούν να εξαργυρώνουν στο δίκτυο 6.800 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.

Είναι η πρώτη φορά που το τραπεζικό σύστημα επιβραβεύει τους συνεπείς, ενώ η κυβέρνηση πιέζει και τα υπόλοιπα πιστωτικά ιδρύματα να προχωρήσουν σε ανάλογες κινήσεις, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να πράξουν.

Μοίρασε το άρθρο!