Απρόσμενη εξέλιξη στην επιστροφή Κανέλλη στην ΕΡΤ Η γνωστή δημοσιογράφος ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου που όμως διεκόπη απότομα από εισβολή αγνώστων

kanel

23/02/2016

Η γνωστή δημοσιογράφος ανέλαβε την παρουσίαση του δελτίου που όμως διεκόπη απότομα από εισβολή αγνώστων

Δελτίο ειδήσεων εμπνευσμένο από μια… άλλη εποχή παρουσίασε σήμερα η ΕΡΤ, με αφορμή τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς την παρουσίαση του πρώτου θέματος ανέλαβε η γνωστή δημοσιογράφος και βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Η κα Κανέλλη αφού παρουσίασε το πρώτο θέμα, κατόπιν συνομίλησε με τον «επίσημο» παρουσιαστή, Πάνο Χαρίτο για την εμπειρία της στην ΕΡΤ, καθώς η δημοσιογράφος είχε διατελέσει και στο παρελθόν παρουσιάστρια του δελτίου.

Απρόσμενη διακοπή του δελτίου

Ωστόσο, η συνέντευξη διεκόπη απότομα, όταν ακούστηκαν φωνές μέσα στο στούντιο και το σήμα διεκόπη, με την ΕΡΤ να προβάλει διαφημιστικά σποτ. Η διακοπή οφείλεται σε εισβολή αγνώστων στο στούντιο.

Το δελτίο της ΕΡΤ ανοίγουν από σήμερα και μέχρι την επόμενη Κυριακή, γνώριμα πρόσωπα από το παρελθόν της ΕΡΤ. Τις επόμενες μέρες το πρώτο θέμα θα παρουσιάσουν οι εξής δημοσιογράφοι: Τέρενς Κουίκ, Έλλη Στάη, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Γιώργος Δουατζής και Απόστολος Αποστολόπουλος.

Έφοδος του Ρουβίκωνα στο δελτίο της ΕΡΤ

Αντιεξουσιαστές από την ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλαν στο στουντιο ειδήσεων της ΕΡΤ με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά το δελτίο, ενώ ήταν στον αέρα.

Στο στούντιο ήταν ο Πάνος Χαρίτος και η Λιανά Κανέλλη, η οποία και άνοιξε το δελτίο ειδήσεων με αφορμή τις εορταστικές εκπλήξεις της διοίκησης της ΕΡΤ με αφορμή τα 50 χρόνια της ελληνικής τηλεόρασης.

Δημοσιογράφοι και η ασφάλεια της ΕΡΤ παρενέβησαν και τελικά η ομάδα των αντιεξουσιαστών αποχώρησε, χωρίς να δώσει το κείμενο όπως τους ζητήθηκε για να διαβαστεί, καθώς τα μέλη της ομάδας ήθελαν να το διαβάσουν τα ίδια σε ζωντανή μετάδοση.

Κατά την έφοδο της ομάδας των αντιεξουσιαστών, όπως είπε η Λιάνα Κανέλη, τραυματίστηκε ελαφρά και ένας καμεραμάν.

Μοίρασε το άρθρο!