Ανατροπή: Επιχείρησε να «χτυπήσει» η δράστις την προηγούμενη μέρα-Δύο φορές έκανε πρόβα

Συνεχίζεται το  αστυνομικό «θρίλερ» της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι κατά της 33χρονης, περίπου πριν από δυο βδομάδες στην είσοδο της εταιρείας όπου εργάζεται το θύμα στην Καλλιθέα. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., όσο περνάει ο καιρός βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο να ταυτοποιήσουν την «μαυροντυμένη γυναίκα» που πέταξε το καυστικό υγρό στο θύμα.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, η δράστις είχε αποπειραθεί να επιτεθεί στην 34χρονη, με τον ίδιο τρόπο και την προηγούμενη ημέρα, όμως η 33χρονη έτυχε να φτάσει νωρίτερα από την συνηθισμένη ώρα στην δουλειά της.

Εγκληματολόγοι για την επίθεση με βιτριόλι: Ο νόμος δεν προβλέπει προφυλάκιση

Eίχε κάνει πρόβα η μαυροντυμένη – Νέα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μίνας Κραμήτρου, δύο φορές η άγνωστη δράστης έκανε πρόβα για την επίθεση, καθώς κάμερες ασφαλείας την έχουν εντοπίσει με παρόμοια ρούχα, αλλά πάντα με σακίδιο πλάτης, να βρίσκεται σε σημεία κοντά στο γραφείο όπου εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα.

Επίσης, και τις δύο φορές, οργάνωσε τη διαφυγή της καλώντας ταξί, στην προσπάθειά της, όπως λένε οι Αρχές, να πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και με πρόβες να μπορέσει να εντοπίσει λάθη της ώστε το σχέδιό της να είναι απόλυτα επιτυχημένο και να αφήσει όσο λιγότερα στοιχεία μπορεί.

Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει ότι και στις πρόβες που έκανε φορούσε περούκα και μάσκα.

Επίθεση με βιτριόλι: Το «τέλειο έγκλημα» - Η δράστις δεν είχε κινητό πάνω της

Το στοιχείο της φωνής

Παράλληλα, χθες στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προστέθηκε ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο. Όπως αναφέρουν πληροφορίες πρόκειται για την φωνή της μιας γυναίκας, που έφυγε με ταξί από το σημείο της επίθεσης, λίγα λεπτά μετά το περιστατικό. Τα μέχρι τώρα στοιχεία συνωμοτούν πως η φωνή προέρχεται από την δράστιδα.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχογραφημένο απόσπασμα προέρχεται από την κλήση που έκανε από καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ταξί και αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθεί ως βάση σύγκρισης φωνών των λιγοστών γυναικών που χαρακτηρίζονται από τους αξιωματικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ως ύποπτες.

Μοίρασε το άρθρο!