Αγώνας τριάθλου στο Ωραιόκαστρο – Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στον δήμο Ωραιοκάστρου ο 2ος αγώνας Τριάθλου.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές του τριάθλου είναι η εξής :

Εκκίνηση από την οδό Λόρδου Βύρωνος, στροφή αριστερά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, στροφή δεξιά στην οδό Τραπεζούντος, στροφή αριστερά στην οδό Αριστοτέλη Βαλαωρίτου, συνέχεια στην οδό Αλεξάνδρου Υψηλάντου και τέλος στροφή δεξιά για τον ορεινό όγκο του Ωραιοκάστρου στο ύψος της οδoύ Γεωργίου Γεννηματά.

Κατά την έξοδο του ορεινού όγκου του Ωραιοκάστρου η διαδρομή ξεκινά από την οδό Κωστή Παλαμά, στροφή αριστερά στην οδό Ρήγα Φεραίου και τέλος στροφή δεξιά στην οδό Γαβρά όπου είναι και ο τερματισμός των αθλητών στο ύψος της παιδικής χαράς στο Κονταξοπούλειο.

Οι παρακάτω οδοί αναμένεται να κλείσουν την Κυριακή 9 Οκτωβρίου από τις 14:00 έως τις 19:00.

Σε 4 σημεία απαιτείται προσοχή και η τροχαία θα ρυθμίσει την κυκλοφορία γιατί οι αθλητές διανύουν κάθετα οδούς όπου διέρχεται λεωφορείο ΟΑΣΘ – ΚΤΕΛ. Σημείο 1ο οδός Τραπεζούντος με οδό Κομνηνών, σημείο 2ο οδός Τραπεζούντος με οδό 25ης Μαρτίου , σημείο 3ο οδός Ρήγα Φεραίου με οδό 25ης Μαρτίου σημείο 4ο οδός Ρήγα Φεραίου με οδό Κομνηνών.

Τα σημεία 1 και 2 αφορούν την είσοδο των αθλητών προς τον ορεινό όγκο και τα σημεία 3 και 4 αφορούν την έξοδο των αθλητών από τον ορεινό όγκο.

Μοίρασε το άρθρο!