Έχασε τη μάχη η δημοτική αστυνομικός που παρασύρθηκε από ΙΧ που έκαναν κόντρες

newego_LARGE_t_1101_54725283_type13145

30/07/2016

Η άτυχη αστυνομικός είχε τραυματιστεί σοβαρά την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, συνοδεύοντας στην καλοκαιρινή απασχόληση παιδιά, στον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Η 34χρονη δημοτική αστυνομικός, έγινε «ασπίδα» για τα παιδιά που συνόδευε, όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύουν από ΙΧ που έκαναν κόντρες, στην Αργυρούπολη. Έβαλε μπροστά το σώμα της και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά. Το τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο.

Χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από τα παιδιά που συνόδευε δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε συνάδελφός της, με τον οποίο ήταν μαζί σε υπηρεσία.

Οκτώ μέρες αργότερα, η ηρωίδα δημοτική αστυνομικός, άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου είχε μεταφερθεί αμέσως μετά το ατύχημα και νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Συγκλονισμένος από την απώλειά της και ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος αποχαιρέτησε την άτυχη αστυνομικό με μια ανάρτηση στο Facebook.

Μοίρασε το άρθρο!