Άκης Τσοχατζόπουλος: Ποιους αποκληρώνει στις τρεις διαθήκες – Το μυστήριο με τις θυρίδες

Για τις τρεις διαθήκες που άφησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος μίλησε ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής, αποκαλύπτοντας ότι υπάρχουν πρόσωπα που θέλησε να αποκληρώσει ο πολιτικός. 

 “Υπάρχουν τρεις διαθήκες που οι πληροφορίες λένε ότι η μία συμπληρώνει και ολοκληρώνει την προηγούμενη. Η έκπληξη στις διαθήκες δεν είναι τόσο το ποιους αφήνει κληρονόμους, όσο το ποιους αποκληρώνει και γιατί. Μιλά για τους ανθρώπους που τον πλήγωσαν, τον λήστεψαν, όπως λέει, τον έκλεψαν και γι’αυτό τους αποκληρώνει” είπε αρχικά ο δικηγόρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
 

Στην ερώτηση, αν μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων μένουν εκτός, απάντησε: “Θα περιμένουμε λίγες ημέρες για να έχουμε το επίσημο κείμενο, διότι όσα γνωρίζουμε, τα γνωρίζουμε από τις σημειώσεις, τις ηχογραφήσεις και τις καταγραφές που έχει κάνει. Νομίζω ότι ξέρουμε ποιοι είναι αλλά 2-3 μέρες ακόμη ώσπου να έχουμε το επίσημο κείμενο” πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, οι διαθήκες αναμένεται να δημοσιευτούν έως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Το μυστήριο με τις θυρίδες

Επιπλέον, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι οι διαθήκες θα ρίξουν φως και στην υπόθεση των θυρίδων.

“Ο εκλιπών μετά την αποφυλάκισή του ξεκίνησε έναν αγώνα για να μπορέσει να συγκεντρώσει το κλεμμένο του αρχείο, το οποίο κλάπηκε σε τρεις φάσεις. Υποθέτω, μετά βεβαιότητος, ότι ένα μέρος αυτού του αρχείου μπόρεσε και το ανέκτησε και στο αρχείο αυτό, βρέθηκαν οι θυρίδες αυτές οι οποίες τονίζω ότι δεν ανήκουν στην οικογένεια του Τσοχατζόπουλου και θα εκπλαγούν πολλοί από τους δικαιούχους” εξήγησε.

 

Μοίρασε το άρθρο!