Το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» πηγαίνει τους μικρούς του φίλους στη Χαλκιδική

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου πηγαίνει τους μικρούς του φίλους σε παραλίες της Χαλκιδικής και συγκεκριμένα στη Νέα Ηράκλεια! Για ακόμη μια χρονιά το πρόγραμμα «Παιδί και Θάλασσα» δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς μαθητές να απολαύσουν 10 ολόκληρες ημέρες, από Δευτέρα 2 Ιουλίου μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, ξεγνοιασιάς και άφθονου παιχνιδιού.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά δημοτών και κατοίκων του Δήμου που ολοκλήρωσαν την τρίτη τάξη Δημοτικού έως και τη δεύτερη τάξη Γυμνασίου, δηλαδή 8 – 14 ετών. Η μεταφορά από και προς την παραλία θα γίνεται με λεωφορεία του δήμου.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή είναι:

1. Αίτηση ενδιαφέροντος.

2. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα πως το παιδί παρακολουθείται τακτικά από γιατρό, ο οποίος έχει βεβαιώσει τους γονείς για την καλή υγεία του.

3. Πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα και βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ( για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης).

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, (για τη χρήση του δικαιώματος έκπτωσης).

H οικονομική συμμετοχή των οικογενειών καθορίζεται ως εξής:

  • Σαράντα ευρώ (40€) ανά παιδί.

  • Για το δεύτερο παιδί υπάρχει έκπτωση 50%, δηλαδή είκοσι ευρώ (20€) και για το τρίτο παιδί δωρεάν συμμετοχή.

  • Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

  • Παιδί με δύο γονείς άνεργους και οικογενειακό εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€) θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20€ για κάθε παιδί.

  • Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα κάτω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει δωρεάν συμμετοχή.

  • Παιδί μονογονεϊκης οικογένειας με άνεργο γονέα και εισόδημα άνω των δώδεκα χιλιάδων ευρώ (12.000€), θα έχει έκπτωση 50%, δηλαδή συμμετοχή 20€ για κάθε παιδί.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 22 Ιουνίου έως και 27 Ιουνίου 2018.

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Ωραιοκάστρου, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το γραφείο αθλητισμού, στο δημοτικό κολυμβητήριο του Ωραιοκάστρου (τηλέφωνο επικοινωνίας 2310 690793-Γιάτσης Δημήτριος).

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Μυγδονίας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα στη Λητή (1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2394330501- Νίκας Λευτέρης).

Οι κάτοικοι της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, την αίτηση και την υπεύθυνη δήλωση, μπορούν να προμηθευτούν από το δημοτικό κατάστημα στον Πεντάλοφο (τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 300801- Παπαδημητρίου Μάρω).

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού

& Νέας Γενιάς

Πέτρος Αταμιάν

Μοίρασε το άρθρο!