ΤΑ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΛΑΊΚΙΣΜΟΥ

0411

αρχείο λήψης (1)111images (7)111

Νέο ντελίριο λαϊκσμού από την παράταξη του κ. Παπακωνσταντίνου. Με ένα δημοσίευμα που κανείς δεν καταλαβαίνει αν είναι γραμμένο από τον έγκριτο δημοσιογράφο ή από τον αγανακτισμένο κάτοικο του πρώην Δήμου Μυγδονίας, που βέβαια όλως τυχαίως είναι και τοπικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δρυμό.
Ο κ. Πόντικας αφού εξήγησε για πολλοστή το προσωπικό του πρόβλημα, έβγαλε τα μπακαλοτέφτερα και ως μπροστινός του Παπακωνσταντίνου απέδειξε την ταύτιση του με τον αρχηγό του σε επίπεδο αντίληψης. Μάλιστα ειρωνεύτηκε με σκαιό τρόπο τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Δρυμού και μας εξήγησε ότι οι γνώσεις του δημοτικού είναι αρκετές για να διοικηθεί ο Δήμος αρκεί να υπάρχει φιλότιμο, που μόνο αυτός μάλλον διαθέτει. εμείς ζητήσαμε από τον Πρόεδρο του τοπικού στο Δρυμό κ. Πατσαλά να μας κάνει κάποιο σχόλιο για τις ειρωνείες στο πρόσωπό του και παρότι ήταν προβληματισμένος και αρνητικός μας είπε δύο κουβεντές:
Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή τη συμπεριφορά του Δημήτρη και δεν σας κρύβω ότι με λυπεί ιδιαίτερα. Ειλικρινά από την πρώτη στιγμή προσπάθησα να λειτουργήσω δημοκρατικά και ενοτικά κάνοντας άνοιγμα και στην αντιπολίτευση αφού δικός μας σκοπός, ως Κοινότητα, είναι να προωθούμε τα ζητήματα του Δρυμού. Ο συγκεκριμένος έχει διαλέξει το δρόμο της σύγκρουσης και δεν μπορώ να καταλάβω τα κίνητρα του. Φαντάζομαι θα έχει τους λόγους του. Εγώ επιλέγω να μην τον ακολουθήσω στην όξυνση που επιζητεί. Αυτή τη στιγμή διανύουμε μια κρίσιμη περίοδο για σοβαρά ζητήματα που αφορούν το Δρυμό, για αυτό οφείλουμε να δείξουμε τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια, να επικεντρωθούμε σε αυτά και να μην ανακυκλωνόμαστε σε προσωπικές επιθέσεις.

Μοίρασε το άρθρο!