Ταϊλάνδη: Συγκλονίζει η χήρα του δύτη: Μου λείπεις, σ’ αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ

Την απώλεια του συζύγου της θρηνεί η χήρα του Ταϊλανδού δύτη που έχασε τη ζωή του την προηγούμενη Παρασκευή από έλλειψη οξυγόνου στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Tham Luang, όπου ήταν εγκλωβισμένα τα 12 παιδιά.

Με σημερινές δηλώσεις της είπε ότι της λείπει πολύ και απεύθυνει έκκληση στα παιδιά να μην κατηγορούν τους εαυτούς τους για τον χαμό του.

“Σ΄αγαπώ τόσο πολύ”, γράφει η χήρα του, Βαλεεποάν Κουνάν, κάτω από μια μαυρόασπρη φωτογραφία του συζύγου της, στον λογαριασμό της στο Instagram.

“Μου λείπεις…Σ’αγαπώ και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ…από τώρα και στο εξής κάθε φορά που θα ξυπνάω…ποιόν θα φιλάω;”.

Ο κόσμος θα πρέπει να μη ξεχάσει τον Σαμάρν, τον επικεφαλής της επιχείρησης διάσωσης, είπε η ίδια σε συνέντευξη Τύπου μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 17ήμερης επιχείρησης.

“Ο Σαμάρν Κουνάν είναι ο πραγματικός ήρωας. Την ημέρα που έχασε τη ζωή του, σύσσωμη η ομάδα ήταν θλιμμένη, αλλά την αξιοποιήσαμε αυτή την θλίψη. Είδαμε ότι έδωσε τη ζωή του γι’ αυτόν τον σκοπό”, είπε ο Ναρονγκσάκ Οσοτανακόρν.

Μια ημέρα νωρίτερα η Βαλεεποάν ανήρτησε μια φωτογραφία του χεριού της να κρατάει το χέρι του συζύγου της.

Άνθρωποι από ολόκληρο τον κόσμο έστειλαν συλλυπητήρια και έκαναν σχόλια στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σαμάρν, ο οποίος εργαζόταν ως διασώστης εκτάκτων περιστατικών στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ Σουβαρναμπούμι αφότου αποστρατεύθηκε από τους SEALs το 2006, εντάχθηκε στην επιχείρηση διάσωσης την 1η Ιουλίου.

Πηγή πληρπφοριών: ΑΠΕ

Μοίρασε το άρθρο!