Στολίστηκε το δέντρο της αγάπης από τους μικρούς μας φίλους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Στις 11 Δεκεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, γιορτάζουν τα παιδιά όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου χρώματος. Έτσι και φέτος τις γιορτινές αυτές ημέρες, όλα τα παιδιά των παιδικών σταθμών του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., ένωσαν για ακόμη μία φορά τις δυνάμεις τους δημιουργώντας μία αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης, ανοίγοντας την καρδιά τους για να μοιράσουν χαρά και παραπάνω δύναμη σε όλα τα σημεία της γης, διαλαλώντας στην εκδήλωση την λέξη αγάπη σε όλες τις γλώσσες του κόσμου. Για τον λόγο αυτό η διοίκηση του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω φρόντισε να υπάρχει ο ανάλογος κουμπαράς αλληλεγγύης για τα παιδιά του Ελληνικού παιδικού χωριού Φιλύρου, με εκπροσώπους εθελοντές και την παρουσία της εθελόντριας και τοπικού συμβούλου του Δήμου Νεαπόλεως-Συκεών  Ειρήνη Μαρία Παπαδάκη.

Το να πούμε ότι ήταν μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. να κατακλύζουν την αίθουσα και όχι μόνο, είναι πολύ λίγο μπροστά στα χαρούμενα προσωπάκια των παιδιών. Πρώτα λοιπόν τους έγινε η ανάλογη υποδοχή με πολύχρωμες κατασκευές, και αφού χάρηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους την θεατρική παράσταση-κουκλοθέατρο με τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ, στο τέλος πέρασαν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για την κατασκευή πάνινων παιχνιδιών. Την γιορτή έκλεισαν με κάλαντα τα παιδιά της φιλαρμονικής του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. με τον μαέστρο Αχ. Ρούσση. Να τονίσουμε ότι πέρα από τον πλούσιο μπουφέ με διάφορα εδέσματα που υπήρχε για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους, δόθηκαν δωράκια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή. Επίσης συμμετείχε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των δημοτικών παιδικών σταθμών Ωραιοκάστρου με Χριστουγεννιάτικο bazaar με πολύ όμορφες δημιουργίες. 

Την εκδήλωση παρουσίασε η προϊσταμένη των παιδικών σταθμών Κυριακή Ταζέ, και χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. Ρένα Αντωνιάδου, η οποία ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τους γονείς που στηρίζουν το έργο του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. και εμπιστεύονται τα παιδιά τους στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, όλους τους εργαζόμενους που εργάστηκαν σκληρά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και για την άψογη συνεργασία τους δεχόμενοι, όπως χιουμοριστικά ανέφερε, “τις παραξενιές της” και για την αγάπη και την στοργή που δίνουν απλόχερα στα μικρά παιδιά των σταθμών. Αναφέρθηκε και ευχαρίστησε επίσης  τον Σύλλογο Γονέων που είναι πάντα δίπλα σε όλες τις ανάγκες των σταθμών και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και πολύ αγάπη. Και ο αντιδήμαρχος Π. Αταμιάν ο οποίος μετέφερε τις ευχές του δημάρχου και αφού μίλησε για την αξίες των παιδιών, ευχήθηκε με την σειρά του καλές γιορτές και ένα δημιουργικό για όλους νέο έτος. Επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΩ και της Ββάθμιας εκπαίδευσης Χριστίνα Λιμπατέ Βαμβάκη, οι τοπικοί σύμβουλοι Ωραιοκάστρου, Νέλλυ Δελή και Παναγιώτης Σεκέρκας, ο τοπικός σύμβουλος Πενταλοφου Γιώργος Ατεσης και ο δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Καραγιάννης.

Μοίρασε το άρθρο!