Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του καθηγητή «Φακελάκη» και των φερόμενων συνεργών του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα από την Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του καθηγητή από τις Σέρρες, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ζητούσε ανταλλάγματα (οικονομικά και σεξουαλικά) από τους φοιτητές προκειμένου να τους περάσει στο μάθημα.

Εκτός από τα στοιχεία του καθηγητή «Φακελάκη», όπως τον αποκαλούσαν εδώ και καιρό οι φοιτητές του, η Εισαγγελία αποφάσισε τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών και των φερόμενων συνεργών του. Πρόκειται για τους ιδιοκτήτες φροντιστηρίου των Σερρών, στο οποίο ο καθηγητής, φέρεται να έστελνε τους φοιτητές του.

Και οι τρεις, συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018, μετά από «βροχή» καταγγελιών.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία, η οποία καλεί τους πολίτες να δώσουν οποιαδήποτε σχετική πληροφορία με την υπόθεση γνωρίζουν. Οι ενδιαφερόμενοι, με διασφαλισμένη την ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας, μπορούν να επικοινωνούν:
με την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος στο τηλέφωνο 2310-531884 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Μοναστηριού 241, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.: 54121),
με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή
μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dey1@otenet.gr .

Α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗ Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης, ο οποίος γεννήθηκε την 11-11-1958 στη Θεσσαλονίκη.

Β) ΜΟΚΚΑ Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής, ο οποίος γεννήθηκε την 29-07-1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Γ) ΜΗΛΟΦΤΣΗ Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, η οποία γεννήθηκε την 11-12-1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Μοίρασε το άρθρο!