ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

dimages

 

 

03-300x168ελλαδα111

Η κατανομή των ωρών στα Κλειστά Γυμναστήρια του Δήμου Ωραιοκάστρου, ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο.Το θέμα αυτό είχε τεθεί σε διάλογο μεταξύ του εντεταλμένου σύμβουλου αθλητισμού Νίκο Λοκοβίτη και των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ωραιοκάστρου,πάντα με γνώμονα την ισονομία και την αντικειμενικότητα, και δεδομένου του γεγονότος ότι υπάρχει αύξηση των αναγκών αγωνιστικών τμημάτων σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Όλα τα αθλητικά σωματεία είχαν ενημερωθεί νωρίτερα για τα κριτήρια κατανομής ωρών και τους ζητήθηκε όλα μαζί να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να βρεθεί μια κοινή φόρμουλα.Κατά την προσφιλή του όμως μέθοδο κάθε χρόνο,ένα αθλητικό σωματείο καταφεύγει σε μεθόδους εκβιαστικούς και απαξιωτικούς,βρίσκοντας φυσικά σαν σύμμαχο,ποιον άλλον από τον Παπακωνσταντίνου.

Προφανώς ο Παπακωνσταντίνου δεν γνωρίζει ότι μία τέτοια κίνηση μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο,είναι κίνηση υποβάθμισης και περιφρόνησης των υπολοίπων Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Ωραιοκάστρου,σε χάριν ενός συλλόγου που δημιουργήθηκε για να διασπάσει τον ΚΕΡΑΥΝΟ,τον πιο ιστορικό σύλλογο του Ωραιοκάστρου,που το μόνο που κάνει εδώ και χρόνια είναι να διαμαρτύρεται για τις ώρες στα Γυμναστήρια,λες και είναι ο μοναδικός σύλλογος.

Η αντιπαράθεσή του Παπακωνσταντίνου με τον εντεταλμένο σύμβουλο αθλητισμού Νίκο Λοκοβίτη, από την άποψη του περιεχομένου της ουσίας και της αξιοπιστίας, διεξάγεται για τον ίδιον και την παράταξή του,ερήμην των υπολοίπων αθλητικών συλλόγων, καταφεύγοντας όπως συνηθίζει, σε μια «έκθεση ιδεών»,αρμενίζοντας αλλού, προσπαθώντας να κρύψει την μανία της στείρας του αντιπολίτευσης. Ο τόπος χρειάζεται νέους ανθρώπους που θα το πιστέψουν,που θα τολμήσουν και δεν θα φοβηθούν. Είναι λοιπόν ηλίου φαεινότερον πλέον, ότι ένας τέτοιος νέος άνθρωπος είναι ο Νίκος Λοκοβίτης που δεν τον διακατέχει ο φόβος του πολιτικού κόστους, με κινήσεις αποτελεσματικές και συγχρόνως ουσιαστικές.

Μπουχτίσαμε κ.Παπακωνσταντίνου από πολιτικούς λόγους άδειους, με μια προοπτική ενός μέλλοντος στο πουθενά της πολιτικής διαστρέβλωσης. Πραγματικά μπουχτίσαμε.

RealOraiokastro.gr

Μοίρασε το άρθρο!