Πώς θα μπορούσε να είναι η ζωή στον Άρη

Μια εικόνα για το πώς μπορεί να μοιάζει η ζωή στον Άρη αποκαλύπτουν μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Οι εντυπωσιακές λήψεις αποκαλύπτουν τα τρισδιάστατα σπίτια και τα αυτοματοποιημένα οχήματα που θα μπορούσαν μια μέρα να καλύψουν την επιφάνεια του Άρη.

Η κατασκευαστική εταιρία θα παρουσιάσει το μεγάλο αυτό όραμά της για την… εξωγήινη ζωή στα πλαίσια του Goodwood Festival of Speed ​​2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν ένα μοντέλο μικρότερης κλίμακας για το πώς θα μοιάζει το τοπίο στον κόκκινο πλανήτη, με βάση κάποια φουτουριστικά σχέδια, που αναπτύχθηκαν από την εταιρεία για τη διερεύνηση του μέλλοντος της ζωής στο διάστημα.

Μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας θα επιτρέψει στους διοργανωτές και στους επισκέπτες να δουν αυτά τα προτεινόμενα συστήματα υπερσύγχρονων κατοικιών στο διάστημα.

«Είναι μια ιδανική ευκαιρία για να δείξουμε πώς η τεχνολογία μπορεί να μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε εξωγήινους οικισμούς», δηλώνουν οι εμπνευστές της ιδέας.

Τα τρισδιάστατα σπίτια, θα έχουν επιφάνεια 93 τ.μ. και θα μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τέσσερις αστροναύτες. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια, οι εξωγήινες κατοικίες θα κατασκευαστούν σε τρία στάδια. Δεδομένης βέβαια, της τεράστιας απόστασης από τη Γη και των προβλημάτων με τις καθυστερήσεις επικοινωνίας, οι κατασκευές θα πραγματοποιηθούν με ελάχιστη ανθρώπινη επιρροή, στηριζόμενες σε προγραμματισμένους κανόνες.

Αυτό, σύμφωνα με τους σχεδιαστές, θα έκανε το σύστημα πιο προσαρμοστικό στις αλλαγές και ικανό να αντιμετωπίσει τις απροσδόκητες προκλήσεις στην επιφάνεια του πλανήτη. Τρία διαφορετικά είδη ρομπότ θα χρησιμοποιηθούν στο έργο, με το καθένα να εκτελεί ένα εξειδικευμένο έργο.

Πηγή: perierga.gr

Μοίρασε το άρθρο!