Παρουσιάστηκαν οι νέες ναυαρχίδες της Samsung, τα Galaxy S9 και S9

Μπορεί να μην είχαμε μεγάλη αγωνία για τις νέες ναυαρχίδες της Samsung, καθώς οι διαρροές ακολουθούσαν η μία την άλλη, τα Galaxy S9 και S9+, όμως, παρουσιάστηκαν με κάθε επισημότητα στο MWC 2018, επιβεβαιώνοντας τις αναμενόμενες καινοτομίες, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, με τη μεγαλύτερη από αυτές να αφορά στις κάμερες. 

Στις κάμερες η Samsung προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής διαφράγματος μεταξύ f/1.5 και f/2.4 για βέλτιστη απόδοση ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, ενώ ο αισθητήρας 12MP Super Pixel DualSpeed διαθέτει ξεχωριστή μνήμη που του επιτρέπει τη λήψη super slow motion video στα 960fps και 4K video στα 60fps.

Η μπροστά κάμερα 8MP f/1.7 διαθέτει τεχνολογία αυτόματης εστίασης καθώς και τη λειτουργία My Emoji. Τι ακριβώς κάνει η εν λόγω λειτουργία; Αναλύει την εικόνα του χρήστη, χαρτογραφώντας πάνω από 100 εκφράσεις προσώπου και δημιουργεί ένα τρισδιάστατο μοντέλο. Αυτό κανείς μπορεί να το μοιραστεί σαν emoji μέσω των εφαρμογών messaging.

Στο Samsung Galaxy S9+, επίσης, υπάρχει δεύτερος αισθητήρας 12MP f/2.4 στην πίσω κάμερα με οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας O.I.S., για 2x οπτικό zoom χωρίς απώλειες στην ανάλυση και λήψεις με bokeh εφέ.

Οι νέες ναυαρχίδες ξεκλειδώνουν με τους ίδιους τρόπους με τους οποίους ξεκλείδωναν και τα Galaxy S8/S8+, με τη διαφορά ότι στο νέο μοντέλο ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κεντρικά κάτω από την κάμερα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού αναγνώρισης ίριδας και τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου.

Μοίρασε το άρθρο!