Παντελής Πορφυριάδης: Ένας ακούραστος εργάτης της διοίκησης

Pantelis Porfiriadis συμπαραστάτης σε αυτήν την προσπάθεια ήταν και η Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή, αναβαθμίζοντας το εργαστήριο της πληροφορικής με νέους υπολογιστές και ανακαινίζοντας την αίθουσα των συναντήσεων.

Γιώργος Χατζηγεωργίου Νομίζω ότι το γράψατε πολύ σεμνά κ Πορφυριάδη . Πιστεύω ότι η συμβολή η δική σας και της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ήταν ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ για την επιτυχία της εκδήλωσης . Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την άμεση ανταπόκρισή σας σε ότι χρειαστήκαμε….

Ένας σεμνός και ειλικρινής διάλογος δύο ανθρώπων με μεγάλη προσφορά στην τοπική σχολική κοινότητα.Σίγουρα η απόφαση που πήρε στην αρχή της θητείας του ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης,να τοποθετήσει πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης τον Παντελή Πορφυριάδη,ήταν η καλύτερη επιλογή του Δημάρχου για τον συγκεκριμένο πόστο που τον ανέθεσε,επιβεβαιώνοντας το γεγονός της κρίσης που έχει για τα μέλη της διοίκησής του.Έναν πραγματικά ακούραστο εργάτη της τοπικής αυτοδιοίκησης,με προσωπική πολλές φορές εργασία,στις  συντηρήσεις και βελτιώσεις σε όλα τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ωραιοκάστρου, ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα να υποδεχθούν μαθητές και εκπαιδευτικούς. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με διάφορες παρεμβάσεις του  σε συντηρήσεις και βελτιώσεις,μέσα και έξω από τα σχολεία,δίπλα πάντα στους καθηγητές και στους μαθητές. Ο Παντελής έχει πράγματι την μεγάλη εκτίμηση της πλειοψηφίας του κόσμου,χωρίς να υπάρχει ίχνος υπερβολής από όλα αυτά που καταγράφομαι.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΟ ΒΆΨΙΜΟ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Μοίρασε το άρθρο!