Ο Ξαρχάκος αλλάζει και μας… συναρπάζει!

Και ποιος δεν ξέρει τον Ξαρχάκο; Το ιστορικό μαγαζί που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα στο πάρκο της ΧΑΝΘ, από το 1950.

Πολλοί νομίζετε πως ξέρετε ακριβώς σε τι αναφερόμαστε, σύντομα όμως θα καταλάβετε, όπως κι εμείς, πως ο Ξαρχάκος έχει αλλάξει και, ιδιαίτερα τώρα που καλοκαιριάζει, αποκτάει καθημερινά καινούριους φίλους.

Ο Ξαρχάκος βρίσκεται στο πάρκο της ΧΑΝΘ για περίπου 70 χρόνια. Πρόκειται για ένα ιστορικό μαγαζί που άνοιξε για πρώτη φορά το 1950 και έκτοτε περνάει από γενιά σε γενιά. Κι όλα αυτά τα χρόνια μας δείχνει τον όμορφο τρόπο με τον οποίο παντρεύει αρμονικά τη χαλάρωση και την αναψυχή με τη διασκέδαση και το χορό.

Η μέρα μας ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο στον Ξαρχάκο

Ανοίγει από τις 9 το πρωί και μας περιμένει να απολαύσουμε δίπλα στη φύση τον πρωινό μας καφέ, σε μία ατμόσφαιρα που αδειάζει το μυαλό μας από κάθε έγνοια κι ανησυχία. Εδώ, η φυσική ομορφιά που χαρακτηρίζει τον Ξαρχάκο, καθώς και η απίστευτη θέα της νέας παραλίας που απλώνεται μπροστά σας, διαμορφώνουν ένα ιδανικό κλίμα για τη χαλάρωσή σας κάτω απ’ τα φοινικόδεντρα.

Και τώρα που καλοκαιριάζει, ο Ξαρχάκος αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό απόδρασης μέσα στην πόλη. Εδώ θα βρείτε τις αγαπημένες γεύσεις σε κρύο τσάι, αλλά και μια μοναδική  γρανίτα-smoothie από αποξηραμένα φρούτα που αναμένεται να σας προκαλέσει την πιο δροσιστική έκρηξη γεύσεων.

Για τις βραδιές στον Ξαρχάκο μιλάει όλη η πόλη

Η βραδινή μας έξοδος αποκτάει νόημα στον Ξαρχάκο. Εδώ απολαμβάνετε τη μπύρα, το κρασί, ή το κοκτέιλ σας μέσα στη φύση κυριολεκτικά. Σε ένα χώρο τόσο ατμοσφαιρικό και όμορφα διαμορφωμένο που σύντομα θα σας κάνει να τον αγαπήσετε.

Κι εκτός αυτού, στον Ξαρχάκο μεριμνούν επί καθημερινής βάσεως για τη διασκέδασή σας. Οι Δευτέρες είναι αφιερωμένες στο tango, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ο κόσμος χορεύει σε latin ρυθμούς, ενώ οι Πέμπτες με τα house party κρατάνε μέχρι το ξημέρωμα της Παρασκευής.

Και για την Τρίτη που μας μένει ελεύθερη, σε εβδομαδιαία βάση θα διοργανώνονται event στον Ξαρχάκο για να διασκεδάζεται ανέμελοι. Από βραδιές χορού, μέχρι και μουσικές βραδιές με live μουσική από Κουβανούς καλλιτέχνες.

Ο Ξαρχάκος έχει αλλάξει σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Πλέον διαμορφώνει ένα ιδανικό κλίμα χαλάρωσης, διοργανώνει τις καλύτερες μουσικοχορευτικές βραδιές και σου προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να περάσεις όμορφα το βράδυ σου. Κι αν δε μας πιστεύετε, μόλις επισκεφτείτε το κατάστημα και το γνωρίσετε εκ νέου, θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε.

Και μην ξεχνάτε: Ξαρχάκος και καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση και βράδια που τελειώνουν ξημερώματα.

Περιοχή:
Κέντρο

Διεύθυνση:
Πάρκο ΧΑΝΘ

Ανοιχτά από τις 09:00

Μοίρασε το άρθρο!