Ξεχωριστή η εκδήλωση στη Θέρμη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία ξεχωριστή εκδήλωση που  διοργάνωσαν  ο Πρόεδρος  της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Θέρμης κ. Κώστας Πάζης, ο αν. Τομεάρχης Εξωτερικών Ν.Δ., για  θέματα απόδημου Ελληνισμού, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας Αναστασιάδης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Πάλλας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις επτά το απόγευμα, στο κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης.

     Ομιλητές της εκδήλωσης  ήταν, ο  Βουλευτής Ν.Δ. Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Σάββας  Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και ο εκδότης και συγγραφέας κ. Σάββας  Καλεντερίδης ο οποίος μίλησε  για τις γεωπολιτικές προκλήσεις που επηρεάζουν την Ελλάδα και την Κύπρο.

    Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος  της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Θέρμης κ. Κώστας Πάζης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κώστας Πάλλας.

    Ο κ. Αναστασιάδης μεταξύ άλλων τόνισε στην ομιλία του, ότι η πολιτική πρέπει να έχει και ένα χαρακτήρα παιδευτικό για να πάει την κοινωνία ένα βήμα παραπάνω και να γνωρίζει ο πολίτης τι συμβαίνει γύρω του, ενώ σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του υπογράμμισε:

«Τίθεται σε κίνδυνο η διατήρηση της εθνικής μας ταυτότητας από τους σημερινούς κυβερνώντες εθνομηδενιστές, που προσπαθούν να καταργήσουν κάθε τι που θυμίζει την Πατρίδα».

Στη συνέχεια εν συντομία αναφέρθηκε στην καταστροφική, όπως την χαρακτήρισε, πολιτική της Κυβέρνησης Σύριζα – ΑΝΕΛ, καλώντας στελέχη και πολίτες να συστρατευτούν με τον Πρόεδρο της Νέας  Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, « για να διώξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτήν την κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά.

Ο  κ. Καλεντερίδης, έκλεισε την πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του, παιδευτικού χαρακτήρα, με τη φράση του Χαρίλαου Τρικούπη «Η Ελλάδα θέλει να ζήσει και θα ζήσει »

      Ήταν μία απόλυτα πετυχημένη εκδήλωση, ενώ στο τέλος ακολούθησε δημιουργικός διάλογος μεταξύ των ομιλητών και του κοινού.

  

 

Μοίρασε το άρθρο!